Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Při spustění PC nenaběhne obraz

Zdravím
Měl jsem probémy s PC (grafická karta) tak jsem sehnal jinou a kámošovi normálně ten PC šel když ho testoval. Jenže doma když ho zapojím a zapnu tak normálně se načítají Windowsy ale po loadingu WinXP zčerná obrazovka a naskočí hláška "No Signal Detected". Tzn u kámoše to běželo v pohodě a mě se doma asi po 10ti vteřinách vypne obraz... Ale PC pořád běží a je slyšet jak něco načítá,větráky jedou ale obraz nikde ... Ví někdo co by s tím mohlo být?

Děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
ahoj, chci se jen zeptat jestli jsi svuj problem s pocitacem uz vyresil. Pokud ano tak mi prosimte p…
Sebastimus 02.03.2012 16:44
Sebastimus
Furt se tu ale pohybujeme v teoretických vodách Universa, což je pro /aspoň nějakou/ radu dost málo.…
mif 02.03.2012 18:27
mif
ja bych HW naroky udal velice rad, ale ja jsem se o HW naroky sveho pc nikdy nezajimal,protoze jsem…
Sebastimus 02.03.2012 19:35
Sebastimus
SIW nebo Everest. Od monitoru stačí typ, který bývá natištěný v jeho levém horním rohu. poslední
mif 02.03.2012 19:44
mif

ahoj, chci se jen zeptat jestli jsi svuj problem s pocitacem uz vyresil. Pokud ano tak mi prosimte posli na email / sebastian.j.1998@gmail.com/ jak, protoze mam uplne stejny problem, a to do posledniho detajlu. Pokud ne tak,jestli bys byl tak hodny, mi potom poslal reseni ?
Mockrat dekuji

Furt se tu ale pohybujeme v teoretických vodách Universa, což je pro /aspoň nějakou/ radu dost málo. Ani tvůj "předtazatel" ani ty jste neuvedli základní parametry svých HW (typy desek, grafik, monitorů) a SW (aspoň OS, popř. jejich SP) konfigurací. To se pak nezlob, když obdržíš místo rady hovno...

ja bych HW naroky udal velice rad, ale ja jsem se o HW naroky sveho pc nikdy nezajimal,protoze jsem je /vzhledem k tomu ze tomu moc nerozumim/ nepotreboval vedet a parametry pc se tezko zjistuji, kdyz je ten pocitac posrany. Ja jsem v podstate udelal podobnou diskuzi /s nazvem: asi se neodesilaji data do obrazovky/ a ,jak jsi predpovidal, vysledek byl uplne hovno.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru