Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem GTX 560m - přetaktovaná karta pořád jede na stejných taktech

Absolutne s Vami nesuhlasim!!! Sam mam G74SX a GTX560M mam pretaktovanu na 900-1800-1550. Pri hrani hier sa mi teploty VGA nedostanu nad 67°C! Nic v zlom, ale najprv si nieco overim a potom radim. A mimochodom takto mi bezi karta uz od augusta minuleho roku a vsetko je v poriadku. A ze navysenie vykonu v hrach nespoznam? :D tak potom si asi namyslam ked DIRT 3 na zakladnych taktoch vo FHD na ultra detailoch nebolo hratelne rovnako ako niektore dalsie hry. Po pretaktovani sa vykon zvysil citelne a je to hratelne. A v priemere? Vykon v hrach sa tymto zvysil o 20-25%. V hrach je to citelne. Myslim si ze to nie je zanedbatelne. Chladenie G74 si bez problemov poradi.

A este reakcia na 1. prispevok. Chces to taktovat na
CC:950MHz
SC:1900MHz
MC:1500MHz
???
Netrap az tak tu kartu. Nechaj jej este trocha rezervu. Skus moje frekvencie. Mozes zacat na 880 core a 1550 memory. Potom pomaly navysuj. Skusaj stabilitu napriklad v 3D marku a taktiez je dobra hra DIRT 3. Takto som to robil ja tak snat to pomoze.
PS: po nastaveni taktov v MSI Afterburner klikni na "Apply", jedine to mi napada preco ti takty nefunguju. No predpokladam ze si to skusal. Ak nepojde v Afterburner tak skus Nvidia Inspector.

Prajem vsetkym vela stastia a pokojny zivot.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny