Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pády prohlížečů

Dobrý den, nevíte co by v PC mohlo způsobovat pády prohlížečů (Firefox, Chrome)?

Do doby než jsem přešel na nejnovější verzi Firefoxu 10.0.2 jsem neměl s tímto absolutně žádný problém. Jelikož jsem celou dobu používal Firefox, tak jsem si myslel, že to je problém právě Firefoxu a proto jsem se snažil problém řešit na fóru Mozilly,tam jsem nepochodil a Firefox i nadále padal. Pak jsem teda vyzkoušel fórum viry.cz, kde mi pomohli vyčistit PC a další věci. Firefox pořád padá. Tak jsem vyzkoušel i Chrome a ten celkem fungoval bez potíží až do dnešního dne (moc jsem ho nepoužíval, ale dnes taktéž spadl), takže si myslím, že problém bude někde v PC. Nemáte s tímto prosím vás někdo nějakou zkušenost ?

Vyzkoušel jsem projet PC na viry a různý spyware, zakázal jsem různé nepotřebné služby atd.. Zaktualizoval jsem ovladače grafiky, reinstaloval jsem prohlížeče, zkoušel jsem různé verze, ve Firefoxu jsem zkoušel nouzový režim, zkoušel jsem nově nainstalovat flash a Javu,no zkusil jsem toho mnoho ale nic nevedlo k úspěchu. Jediné co jsem nevyzkoušel je reinstal celého OS, který ale prozatím nechci provádět. Pokud by měl někdo zkušenost s takovým problémem, byl bych velice rád za pomoc. Předem díky.

PC: CPU: Intel Q9550, MB: Gigabyte GA-EP45-UD3P, RAM: Kingston HyperX 4GB 800MHz, GPU: GeForce 260GTX 896 MB, Win XP Pro SP3

Díky za každou radu.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny