Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zkušenosti s Lenovo ThinkPad Tablet

Hezký dobrý večer,
k narozeninám si mám vybrat tablet cenově do 10 tisíc. Zamýšlené využití je tam, kde se mi zrovna nechce tahat notebook- prohlížení internetu, možná nějaká jednoduchá hra, čtení knih a hlavně škola- chci na tom mít učebnice, můžu si do nich dělat poznámky a velmi důležité- klidně si můžu číst poznámky a učit se tam, kde bych si netroufnul vyndat notebook.

Velikost si představuju 10", ocenil bych USB host, výdrž nad 6 hodin.

Líbí se mi

www.alza.cz/lenovo-thinkpad-tablet-16gb-d265326.htm

Sedí mi výrobce, má pero v těle. Jedna z mála věcí, která mi dělá starost je vysoká hmotnost. Má tu s ním někdo zkušenost?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mam doma Lenovo ThinkPad tablet. Jsem spokojeny a jsem rad, ze jsem nekoupil Samsunga- kvuli peru, t… poslední
Potkan007 15.03.2012 10:05
Potkan007

Mam doma Lenovo ThinkPad tablet. Jsem spokojeny a jsem rad, ze jsem nekoupil Samsunga- kvuli peru, takovej Photoshop touch s perem nema chybu, spoustu veci vcetne prace s vrstvama v tom jde zvladnout.
Na druhou stranu jediny, ale o to vaznejsi problem je nabijeni. Jako jeden z mala tabletu se nabiji pres microUSB a bohuzel se drzi standardu a nepusti vic jak 500mA! V 6 vecer jsem ho privezl z obchodu, daval jsem mu do tela a zaroven se nabijel. Po 4 hodinach v 10 vecer jsem si sel lehnout a baterky bylo 50% z puvodnich 15%. Ted je na nabijecce, 100%, dostava poradne zabrat a nevybije se. Tohle jde resit dockem, ktery nabiji vyssim proudem pres specialni konektor, ale dat 2000 mi prijde momentalne zbytecne, treba casem.

Kdyby mel nekdo nejaky dotaz, nemusi se me bat, rad odpovim.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru