Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Reatogo (beta) pro vytvoření Live CD WinXP

OK, odpovím, ale na oplátku bych potřeboval vědět, jak zaktivovat podporu pro AutoIt 3 v PSPadu, prošel jsem nápovědu i nabídky a nikde nic. Soubory ini a def jsou tam kde mají být...

Takže: vše začalo jako reakce na MS WinPE, Bart L. naprogramoval PEBuilder, pomocí kterýho se vytvoří Live CD, tzv. BartPE. Jako shell má spec. aplikaci Nu2Menu. BartPE se dá rozšířit pomocí tzv. pluginů, jedním z nic je plugin XPE, kterej do BartPE přináší vizuální vzhled (GUI) normálních WinXP, jako shell je normální explorer.exe. Reatogo je komplexní balík, zahrnující BartPE (program PEBuilder) a plugin XPE plus další vylepšení.

Zatímco teda nLite slouží k osekání instalačního CD WinXP a integraci SP a hotfixů, pomocí Reatogo se vytvoří Live CD (tj. ne instalační), který se nejčastěji používá jako záchranný CD v případě havárie OS na PC.

Předchozí verze Reatogo vypadaly jinak (Reatogo-25-6a a Reatogo-235), nová verze je dost odlišná, základ je ale stejnej.

Craft napsal výbornýho průvodce pro Reatogo, včetně kompletního popisu prostředí: http://www.craftcom.net/16_bart_rxpe/bartpexpe_mega pack.htm

Protože se Reatogo dost vyvíjí, snažíme se reagovat, ale ne vždy to jde tak rychle. Oficiální stránky jsou www.reatogo.de, po stažení balíku je k dispozici kompletní česká a slovenská nápověda (práce Craftcom týmu).

Stačí to takhle nebo mám napsat víc info?

Pavel

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny