Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno UPC internet a kabelová TV - zdá se mi to, nebo oškubali nabídku a podražili?

Zdarec všem,
vím, že existují jiná fóra, ale tady to mám rád, tak se ptám místního osazenstva.

Jelikož mi končí smlouva se stávajícím providrem netu, tak jsem chtěl vzít net a TV od UPC. Ještě nedávno jsem pokukoval po nabídce TV, konkrétně produkt Starter + Relax, což byly český a slovenský programy s několika filmovýma a dětskýma kanálama, za 150Kč měsíčně s platností ceny na pořád.
Dnes jsem se juknul na nabídku znova a co nevidím - základní nabídka programů zchudla, zůstaly jen CZ a SK programy (+ několik dalších bezvýznamných), filmový zmizely a dětský taky, navíc to podražilo na 250Kč (se slevou 50% na první půlrok). Což mě docela rozladilo a přemejšlím, že se na to celý vybodnu, jelikož jsem to chtěl hlavně kvůli synkovi, tedy dětský kanály. A dávat 250Kč měsíčně za pár SK kanálů navíc, se mi nechce, zbytek nabídky stejně chytám přes DVB-T.
Internet taky žádná hitparáda, jelikož těch 10Mb za 300Kč platí jen prvních 12 měsíců a pak to celý patřičně ohulí na ceně. Jo ještě pronájem modemu se taky počítá.

Takže asi s internetem zůstanu u stávajícího WiFi providera, kdy mi nabídnul 8Mbit za 425Kč při podpisu na dva roky. Nechcu se zase do UPC hrnout s příliš velkým rozběhem, protože jsem na ně četl dost negativ, naopak stávající provider má špičkovou komunikaci i technickou podporu.
Ještě uvidím, co mi nabídne lokální dealer UPC, třeba bude mít nějakou zajímavou neoficiální nabídku.

Tak jsem z toho všeho rozčarován. Co mi na to povíte vy? Děkuji všem za plodnou disuzi, za každej ohlas budu rád.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak jsem vymeknul :-D. Volali z UPC, ze jsou schopni jit s cenou dolu, tak do ADSL od O2 nejdu. poslední
RedMaX 12.05.2012 15:38
RedMaX

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru