Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno HDD nejde inicializovat - zamčený

Po Tvém příspěvku jsem se dohledal jinde něco o zmíněných programech, ale čas na toto ozkoušení budu mít zas až v druhé polovině týdne.

Na první otázku je odpověď zmíněna v rci u Brtníka, tedy vidí to, že je na kabelu něco připojeno, ale nepojmenuje to a hodnoty jsou nulové, žádné volume, nic. Prostě ví o něm, jen si asi trochu nerozumí. Jen doplňuji, že to samé mi dělá i v jiném PC, kde je jiná deska, dělá mi to i při připojení přes USB redukci, kdy se přihlásí jako ext. disk s virtuální mechanikou.

Otázka dvě - Ano, disk je ve SZ vidět, pojmenován jako disk3, tedy bez rozdílu od ostatních, ví o tom, jaké je kapacity, v porovnání s ostatními disky v PC mi ukazuje i ve vlastnostech disku - záložce podrobnosti stejné informace. Jen vyžaduje po příchodu do SZ inicializaci, kterou neprovede a vyskočí hláška, že nelze z disku číst. Nemohu jej tedy ani inisializovat.

O data mi nejde, jsem jeden z těch šťastlivců, co dostal rozum a dělá pravidelné zálohy, stačí mi jen rozchodit jeden a snad už dám dohromady ostatní. Jinak ze stránek výrobce (Samsung a další dva WD) jsem stáhnul programy pro správu disků, vše jelo s nimi bezchybně, proveden plný formát až do konce (nikde jinde mi to doposud nešlo), ale pořád nic, nelze inicializovat.

Až bude chvilka, zkusím nějaký ten unpass a dám vědět. Jen mi to nejde do hlavy, když jsem nikdy disk nezamykal, pouze profil pro WINy...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny