Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak na DOSBOX

A to sa z virtualneho PC dostanes na LPT port aby sla tiskarna? Virtualne PC je virtualne, neexistuje, nema LPT port. Ibazeby to virtualne PC vedelo forwardovat pristupy na 378h na realny WIn port, ale to dost pochybujem ze by to vedel dosbox alebo virtualbox (pozret si nastavenia).

Vseobecne tvoj problem vyriesis najlepsie tak ze si nainstalujes Win98SE na nejaky stary disk, alebo na maly FAT32 (Win98SE pozna aj FAT32 aj LBA, na rozdiel od Win95!) oddiel na sucasnom disku a vytvoris si dualboot. Tvoja tlaciaren pojde aj na Win98SE ak sla na Win95 ptz z hladiska ovladacov by to malo byt stejne.
Nutne este dodat ze stare Win mali problem s RAM >512MB (co moze byt problem aj u tvojho virtual PC, nastav v nom len 512MB RAM), a bolo treba nieco menit rucne uz sa nepamatam ci v instalackach alebo po instalacii parameter nastavit kdesi v suboroch na C: apod.
Ak silou mocou chces Win95 tak musis mat FAT oddiel (na virtual disku ak vo virtual PC, alebo na normalnom disku ak instalujes normalne do dualbootu), a teda max 2GB oddiel (FAT oddiel nemoze byt vacsi jak 2GB)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny