Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 14pin VGA kabel - problém s rozlišením

pouzi ten original kabel a pohraj sa s nastavenim, za prve zniz obnovovaciu frekvenciu na 60Hz ak nahodou bolo nastavene viac, a za druhe v nastaveni monitora sa pohraj s nastavenim, Auto nastavenie si predpokladam uz skusal (mackaj ho vtedy ked mas prave na obrazovke ten cierny text na bielom pozadi), skusit rucne nastavenie kontrastu a ostrenia a podobne veci v menu monitora. Ona elektronika ma urcite moznosti na obnovenie hran signalu, ale treba skusit ich trochu postelovat.

Ten kabel bez DDC je k hovnu ked ovladac nedovoluje rucne nastavit spravne rozlisenie. Mozes skusit aktualizovat ovladac na nahnovsi. Alebo tam niekde ma byt zaskrtavatko ze skryt rezimy ktore monitor nepodporuje tak to treba odskrtnut.

Tretia moznost je ist kupit normalny kabel.

P.S: ja pouzivam bezne dodane VGA kable k TV a monitorom a vzivote som nemal problem s obrazom, ak sa to nastavi (zvycajne staci Auto a znizit kontrast a jas). U TV je nutne vypnut (resp dat na 0%) "skvely" parameter "ostrost" v menu TV, ptz tato skvela fcia prave signal uplne kurvi na ostrych hranach. Apod.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny