Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem vlastná online TV

Počul som ,že ide vytvoriť vlastná TV pomocou programu encoders ale nejako mi to nejde ,neexistuje niečo ako shoutcast pri rádiach ? vopred ďakujem za odpoveď

Předmět Autor Datum
ak som spravne pochopil chces sirit tv cez radia. nepovedal si sice aka norma ake typy ale aj tak ti… nový
fleg 10.07.2006 05:30
fleg
To neni vubec problem. Pokud chces jen vysilat tv-stream v koukatelne kvalite, tak potrebna prenosov… nový
Ynd0r 10.07.2006 08:24
Ynd0r
Na Shoutcast potrbujes nsvcap (webcamera) a pluginy od On2 Technologies a muzes streamovat , pokud m… poslední
virus 10.07.2006 15:06
virus

ak som spravne pochopil chces sirit tv cez radia. nepovedal si sice aka norma ake typy ale aj tak ti vopred mozem povedat ze na to zabudni. dokonca na 100Mb ak chces poskytnut slusnu kvalitu mozes mat problem. navyse sa to myslim siri cele cez multicast co je dalsi problem. inak ak pojdes na www.skfree.net najdes tam zopar diskusii na tuto temu (neviem presne kde len viem ze sa to tam viackrat rozoberalo).

To neni vubec problem. Pokud chces jen vysilat tv-stream v koukatelne kvalite, tak potrebna prenosova rychlost je radove srovnatelna s vysilanim online radia a staci ti k tomu software zdarma, ktery najdes i s popisem na adrese videolan.org (ke sledovani bude divakum stacit i obycejny windows media player).
Napriklad pro "HDTV" staci 2Mbps - viz stream.hdtv1.cz , pro normalni televizi pak staci mnohem min.
Jestli chces vysilat pro hodne lidi najednou, pouzij napriklad reseni z helixcommunity.org (treba kombinaci Helix Server + Producer Live).
Dalsi moznosti je pouzit pro vysilani p2p televizi (napriklad Sopcast: www.sopcast.com ) - s tou je zrizeni online televizni stanice otazkou nekolika minut, je to zadarmo a pocet divaku neni nijak omezen, naopak: cim vic lidi se bude divat, tim lip pro vsechny. Jedinou nevyhodou je, ze ke sledovani si museji stahnout zdarma viewer sopcast. Naopak vyhodou muze byt, ze budes uveden v seznamu stanic sopcastu, takze o tobe budou vedet lidi z celeho sveta.

Na Shoutcast potrbujes nsvcap (webcamera) a pluginy od On2 Technologies a muzes streamovat , pokud mas shoutCast nebo streamCast server. Nastaveni je jednoduchy , na TV z avi nebo mpg nsvcoder vse stazitelne na nullsoft mne to facha OK . Nezapomen si stahnout taky potrebny nsvate tento program prevadi video na *.nsv

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru