Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Google - přihlášení do účtu při dvoufázovém ověření (už si nevím rady...)

Moc děkuji už za Váš zájem, tady je obrázek toho, kam mě to navede pod možností "NEMÁTE SVŮJ TELEFON U SEBE?"


obr3.png

Když nezatrhnu ani jednu z těchto dvou možností a jdu nejdřív na "DALŠÍ INFORMACE" vedle "NEMÁM PŘÍSTUP K ŽÁDNÉMU...", hodí mě to sem:

obr4.png

Když ale označím volbu "NEMÁM PŘÍSTUP K ŽÁDNÉMU..." a dám pod tím to "o.k.", hodí mě to sem:


obr5k.png

(omlouvám se za tu mazanici, jen si chráním soukromí). A z těchto několika možností zatrhnu tu poslední "MÁM JINÉ PROBLÉMY...", protože u té první stejně neříkám pravdu, telefon mám, jen prostě jiný. Ale i tak, pokud to označím, napíše mi to tohle (opíšu to, protože to vkládání obrázků mě ničí):

Bez telefonu může proces obnovení účtu trvat 3–5 pracovních dní. Pokud telefon nebo záložní možnosti nemáte k dispozici jen dočasně, vyčkejte, až k nim budete mít přístup, a zkuste se přihlásit znovu.


Takže označím tu poslední možnost a dám "POKRAČOVAT."

A tady mi Google nabízí tohle:

obr6.png

Když půjdete dolů, jsou tam pak dvě možnosti: 1) "NOVÝ TELEFON OD VAŠEHO OPERÁTORA": (tady po mě chtějí, abych zašla na operátora a chtěla po nich novou SIM s mým ztraceným číslem). Už mám jiné a nebudu zase všem volat a vysvětlovat, když mám za 200,- novou.

a

2) "VYPLNĚNÍ FORMULÁŘE PRO OBNOVENÍ ÚČTU" a tady jsem byla několikrát, zadala vše co jsem si vzpomněla o svém účtu, ale Google mi na můj náhradní email poslal tohle:

obr7.png

Takže jsem za blbce a nevěří mi. Přitom znám své heslo a další údaje, které asi těžko někdo zjistí. Je to na Seznamu téměř to samé. I tady jak nevíte více méně vše, co se po vás chce, nepustí vás dovnitř. Chápu a rozumím, ale jak si tam mám zadat nový telefon, když mě to ani nepustí za první krok?

Děkuji...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny