Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno linux a ovladace graficke karty omega

Já bych už tady nepokračoval - původní otázka byla na ovladač grafiky v linuxu !
Co se týká placení za linux, téměř všechny distribuce se dají bezplatně stáhnout a používat, ale existují firmy, které k produktu přidávají něco navíc ( tištěný manuál, instalační a další podporu, důkladně testovaný a odladěný systém). To jsou všelijaké ENTERPRISE edice. Těch 1500 kč za podporu a upgrade se podle mne týká verze, která není pro běžného domácího uživatele ( SLED? ). Mě se SUSE vždycky líbilo, ale už mám instalovaný Kubuntu a zatím jsem ho začátečnickými pokusy nedokázal odpravit tak, abych musel instalovat znovu a nebo jinou distribuci. Navíc SUSE 10.1 se prý moc nepovedla. Navíc u Ubuntu/Kubuntu/Xubuntu se dostupností aktualizací nemusím trápit.
Spustit ve Windows jiný systém jsem nezkoušel, ale mám dojem že se spouští na virtuálním PC- ve VMWare nebo Microsoft Virtual PC, takže virtual není jen disk , ale virtuánlí je celé PC.
Tím Red Hatem máš na mysli Red Hat Enterprise Linux a nebo to bude volná Fedora?

Proč si chceš "zvykat" na něco jiného? Já bych to napsal spíš " poznat něco jiného " nebo " rozšířit si znalosti ". Nebo se bojíš vyčerpání mozkové kapacity? :-).

Tímto v tomto threadu končím.
Další informace najdeš třeba tady:http://proc.linux.cz/kde-ziskat.html a nebo tady:http://wraith.iglu.cz/usl/usl.html

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny