Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Doporučíte tarif?

tak jdu s vysledkem.

V podstate to vypadalo tak, ze jsem volal na infolinku, ze jako kdy muzu odstoupit. Oni mi dali info, ze nemam momentalne zadne zavazky a ze muzu odstoupit hned. Pak se ptali na duvod, ktery jsem vysvetlil tim, ze konkurence nabizi vyhodnejsi tarif a telefon v hodnote 4-5 tis za korunu.
Clovek na telefonu mi slibil, ze to preda na specializovane oddeleni a ze me do konce zuctovaciho obdobi budou kontaktovat.

Dnes, po asi trech dnech mi to nedalo a zavolal jsem jim, co se jako bude dit, ze nechci zbytecne platit dalsi zuctovaci obdobi a ze zvazuju okamzity odchod. Pan na infolince me prepojil na specializovane oddeleni, kde jsme se chvili bavili o tom, jaky mam nastaveny pausal, co vyuzivam, co ne a co mi nabizi konkurence.
Konkurence nabizela 500 mega fup pro mobilni internet, plus 50 volnych minut a sms v ramci site zdarma. Plus telefon za tech 4-5 tisc.
Pan udelal nabidku s tim, ze jsme prvne resili pausal.
Tzn: internet v mobilu na plno za nejakych 300/600mb. Volani za 5 kc, s tim, ze 50 minut je s 50% slevou, tzn asi za 2,5. Pak 30 min volani zdarma a 100 sms zdarma. Dale jsme handlovali telefon, coz bylo na dlouhe lokte, no, ze zacatku nabizel nejaky huawei s 4 radkovym displejem a cernobily. Coz jsem mu rekl, ze jako fakt ne..
Zeptal se me na mou predstavu a ja rekl ze nevim.
Domluvili jsme se, ze si projdu jejich eshop a reknu oc mam zajem.
Hodi se mi darek pro pritelkyni, tak mi pad po zbezne prohlidce htc wildfire s.
Cenu mi za nej upravil na 577kc. Bezna cena je kolem 3,5 az 4,5 tis.

Result: mam pausal kde je 600 mb dat, 30 minut zdarma, 100 sms zdarma, 50 sms s 50% slevou.
Minimalni mesicni plneni 540 korun. Predtim jsem platil cca 1000> takze me to nerozhazi. Ve finale po prekroceni sms a volani zdarma volani i sms levnejsi nez jsem mel, protoze jsem mel sest let stary pausal.

Myslim si, ze me dostali zpatky jeste pomerne levne, nicmene dulezite je, ze to jde a kdo je vic aktivni, mozna by jeste vyhandloval:)

takze cest retenci a kdo muzete, podrazdete sveho operatora.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny