Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomozte kamarádovi s diplomkou - téma zálohovaní/obnova systému.

v doménové přihlašovací batce nastavím měsíce kdy se zálohuje.
při přihlášení testeru do domény proběhne aktualizace pokud je třeba, případně se podle stáří spustí nová záloha - ta odešle log na nas. na něm běží plánovač, co týden podle logů ty zálohy stáhne, a přibalí k tomu stručný výpis hw a sw ať víme co ta stanice je zač.
když záloha selže nebo kvůli výrobě neproběhne, přeplánuje se na předpokládané časy přestávek - zkusí zálohovat znovu. ale tu bych to mohl vytunit líp, že si mašina sama připlánuje pár opakování co pokryjí přestávku.

když se mi chce najednou vynutit zálohy testerů v síti, přes psexec jim tu plánovací batku spustím - s parametrem pro plánování na nějaký čas, případně ihned.

programátor nejsem, celé ovládání jsou jen dávkové soubory a lokální plánovač. je to cca 170 pc, nt4-xp. w7 zatím nevedem.
ta automatizace se vlastně poprvé otestovala tento měsíc, ještě má mouchy právě s nt4. čili řeším už jen nalezené chyby, nebo že se něco nepovedlo stáhnout.

tw: "jiný HW, SID, etc." - rozhodli jsme se neřešit. použije se podobný image, nebo co je zrovna dostupné.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny