Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Voice IP telefonie

Tak mam dalsi dotazek ?

Zajimalo by me, pokud pouzivate Voice IP, tak od ktere spolecnosti.

Ja vim, ze kdysi, kdyz jsem se o to zajimal, tak v te dobe uz byl Skype, ale ten nechci a z ceskych spolecnosti tu byl Softphone a Fayn, pricemz Fayn pouzival nejakeho nestandardniho protokolu.

Dneska uz je spolecnosti, ktere voice IP poskytuji vice, tak pokud to pouzivate, tak napiste kterou firmu jste vybrali a proc ?

Dik.

Předmět Autor Datum
Moc jsem to nemapoval .. par lidi pouziva HAVLA ale udajne s nim nejsou moc spokojeni.. mel jsem na…
MKc 16.07.2006 10:11
MKc
Na kolik te ten telefon vysel ?
Redmarx N 16.07.2006 10:46
Redmarx N
3200,- .. kdyby to bylo ciste pro me tak asi sezenu levnejsi ale kdyz to zatahne firma... .)
MKc 16.07.2006 10:55
MKc
seznam ceskejch operatoru: voip.beacon.cz seznam nekterejch pro cesko zajimavejch cizich operatoru:… poslední
Ynd0r 16.07.2006 17:48
Ynd0r

Moc jsem to nemapoval .. par lidi pouziva HAVLA ale udajne s nim nejsou moc spokojeni.. mel jsem na testing voipex.. kvalita dobra, eyebeam softphone taky supr ale cenove jsou spise nadprumerni..
Nakonec jsem se rozhodl otestit WWW.XPHONE.CZ (RPNET) .. ceny jsou prijatelne.. nekdy v pondeli/streda mi prijde HW telefen Swissvoice IP10S .. tak aspon porovnam HW telefen s SW .. i kdyz, priznejme si to, rozdil tam asi bude :)

seznam ceskejch operatoru:
voip.beacon.cz

seznam nekterejch pro cesko zajimavejch cizich operatoru:
www.voipproducts.eu

mezi tema cizima najdes pet operatoru, u kterych je volani na pevne linky uplne zadarmo (jde vesmes o preprodavany produkt spolecnosti betamax). navic umoznuji callback a daji ti zadarmo pevne ceske telefonni cislo. taky maji proti ceskym operatorum vyrazne vetsi dynamicky jitter buffer, coz se projevi tak, ze je hovor v odchozim smeru pouzitelny i s mnohem horsim pripojenim (ping).

ja jsem pouzival vox.802.cz (z ceskych je nejvyhodnejsi) a ha-loo.ha-vel.cz, oba byly naprosto bez problemu. pred nekolika mesici jsem presel na voipcheap.com a je taky bez chybicky. navic zadarmo.

pred dovolenou jsem to nekomu sahodlouze vysvetloval na mrtve, tak abych to nemusel zas cely opakovat: :>:http://zive.cz/poradna/SubChild.asp?Qst=308912&EXPS =%22TELEFONET%2A%22 ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru