Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Voice IP telefonie

Tak mam dalsi dotazek ?

Zajimalo by me, pokud pouzivate Voice IP, tak od ktere spolecnosti.

Ja vim, ze kdysi, kdyz jsem se o to zajimal, tak v te dobe uz byl Skype, ale ten nechci a z ceskych spolecnosti tu byl Softphone a Fayn, pricemz Fayn pouzival nejakeho nestandardniho protokolu.

Dneska uz je spolecnosti, ktere voice IP poskytuji vice, tak pokud to pouzivate, tak napiste kterou firmu jste vybrali a proc ?

Dik.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
seznam ceskejch operatoru: voip.beacon.cz seznam nekterejch pro cesko zajimavejch cizich operatoru:… poslední
Ynd0r 16.07.2006 17:48
Ynd0r

seznam ceskejch operatoru:
voip.beacon.cz

seznam nekterejch pro cesko zajimavejch cizich operatoru:
www.voipproducts.eu

mezi tema cizima najdes pet operatoru, u kterych je volani na pevne linky uplne zadarmo (jde vesmes o preprodavany produkt spolecnosti betamax). navic umoznuji callback a daji ti zadarmo pevne ceske telefonni cislo. taky maji proti ceskym operatorum vyrazne vetsi dynamicky jitter buffer, coz se projevi tak, ze je hovor v odchozim smeru pouzitelny i s mnohem horsim pripojenim (ping).

ja jsem pouzival vox.802.cz (z ceskych je nejvyhodnejsi) a ha-loo.ha-vel.cz, oba byly naprosto bez problemu. pred nekolika mesici jsem presel na voipcheap.com a je taky bez chybicky. navic zadarmo.

pred dovolenou jsem to nekomu sahodlouze vysvetloval na mrtve, tak abych to nemusel zas cely opakovat: :>:http://zive.cz/poradna/SubChild.asp?Qst=308912&EXPS =%22TELEFONET%2A%22 ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru