Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno jak zapojit arctic freezer 13 ?

Neřekneš vůbec nic, ale máš štěstí, tenhle hladič jsem už montoval hodněkrát a to, co popisuješ, je montáž na Intel.

Ten černý rámeček dáš na desku, zabodáš do ní ty světlé nesmysly co ji drží a do těch jde jedním směrem dostat to černé, které drží to bílé roztažené, je to taková pojistka. Občas není sranda to tam dostat, ale dá se to. Jednou jsem tam jeden vážně nedal, ale proto, že byl blbě vyrobený. Osoba to má pouze na třech černých pojistkách, ví to, pravá horní strana je bez pojistky (pouze to bílé) a drží to bezchybně, teploty jsou dobré a není s tím několik měsíců problém. Jsem si ale vědom toho, že je to prasárna nejvyššího kalibru.

Až tam dostaneš tohle, tak musíš z pasivu oddělat chladič, posadíš si chladič na desku tak, jak má být, dva šroubky z balíčku "Intel" (ten "AMD" ani nerozdělávej) protáhneš na každé straně pasivu a našroubuješ s citem, ale pevně do toho černého plastu co ho drží packy z předchozího kroku. Nakonec nacvakneš větrák tak, jak má být a 4-pin připojíš na desce do "CPU_FAN".

edit: BTW návod k tomu je, naposledy jsem ho montoval týden zpátky na Athlona II x4. Je tam taková papírová plachta, z jedné strany postup pro Intel, z druhé pro AMD.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny