Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefunkční Wi-fi

trefiesnaj : tak Ta mi je naozaj luto. A do toho "papírnictví" uz naozaj nechod.
Data z Uctovnictva sa zachranuju zo spadnuteho disku ovela lahsie ako napriklad rekonstrukcia nejakej hry.
Nemyslim zachranovat system a cele Ucto, ale nova instalacie systemu vcetne Uctovnictva a "podvrhnut mu data z povodneho Ucta (robil som to naozaj X-krat).
Kedze Ti disk neodisiel (fyzicky, mechanicky), tak si dovolim povedat, ze "to trocha odsrali" v tom "papírnictví nebo v masně" ©brtník.

"že to by se jim povedlo spíše kdyby jsem měl Ultimate verzi..." stavim sa ze stejne Ti neurobili zodpovedne zalohovanie, len od Teba pumpli peniazky.

Nainstaluj si system, ovladace, uctovnictvo (mas dost roboty).

A potom zacni rozmyslat o zalohovani (rad pomozem). Treba si uvedomit, ze ked mas jeden fyzicky disk rozdeleny na viac oddielov (C:\, D:\ ...) tak zaloha disku C: na disk D: je funkcna proti neumyselnemu zmazaniu dat, chybe uzivatela ...
Rozhodne nepomoze, ked disk odide fyzicky (motor, prestane sa tocit, elektronika). Dolezite data (uctovnictvo) si zalohuj na externy disk.
Zakupenim "Ultimate verzi" si si kupil LEN MOZNOST zalohovat data (aj ked neviem, ci sa to nedalo aj povodnom systeme), scvalne sa pozriem. Ked Ti to nikto nenastavi, tak sa (default) nic zalohovat nebude.

Ukludni sa nainstaluj system, ovladace, Ucto a potom si urob nove vlakno: ako zalohovat na externy disk (ked to vobec budes potrebovat, lebo vsetko najdes ak v samotnom systeme).

Zaloha je taka sranda: ked ju mas, tak ju nikdy nepotrebujes. Ked ju nemas, tak ku-va, pruser.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny