Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefunkční klávesa na netbooku

Ahojky, máme doma netbook emachines - prosím nekomentovat - je využívám pouze na pokestars a občas net a ke svému účelu je plně dostačující. Akorát ted se stala taková divná věc - asi se zasekla klávesa i - bez jakéhokoliv mechnaického poškození či polití. Ani nevím, kdy se naposledy na té klávesnici psalo.
Klávesa je skoro celá jako by tvrdá, jen dole v rohu je měkčí - jako že se dá zmáčknout, ale i stejně nenapíše.
Nevíte, co s tím? Šlo by to nějak jednoduše opravit nebo to mám reklamovat?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
když jsem psala do servisu, tak chtějí měnit celou klávesnici za 2tis - to mi přijde zbytečné, kvůli… nový
daneva 25.04.2012 11:50
daneva
Představujete si to dost naivně a, řekněme, neinformovaně. Je to jako chtít na monitoru vyměnit jede… poslední
Pytlík 25.04.2012 12:08
Pytlík

když jsem psala do servisu, tak chtějí měnit celou klávesnici za 2tis - to mi přijde zbytečné, kvůli jedné klávese. Nevíte o někom v Brně, kdo by vyměnil jen jednu? Nebo to mám zkusit reklamovat - jedná se o Alzu - myslíte, že uspěju????

Představujete si to dost naivně a, řekněme, neinformovaně. Je to jako chtít na monitoru vyměnit jeden pixel, protože nesvítí jenom jeden a ostatní ano. To, co si vy představujete pod pojmem "klávesa" je prostě jenom takový čudlík, nahraditelný třebas kusem dřevěného špalku, kterým se zatlačí na "něco", co teprve vyvolá stisk klávesy. A to "něco" je pro celou klávesnici společné, zpravidla nerozebiratelné - a neopravitelné. Prostě: Buď vyměnit celé, nebo nechat být. Nebo reklamovat, protože ta klávesnice by opravdu měla fungovat a kdyby ji někdo poškodil neodborným zacházením, bylo by to na ní znát. Ovšem, jestli uspějete...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru