Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zvyseni uploadu na FTP

AZOR, 29.04.2012 12:28

rikas na vnitrni siti, to je co?
Mame tu vesti sit, kde je hodne pc, ale kdyz jsem to zkoumal(testoval), tak jsem mel server primo napojeny na klienta kabelem. (Kdyz ode mne nekdo stahoval vice vlakny, tak me vitizeni site stouplo na 100%). Stejne tak ja jsem si to nasimuloval, klientem jsem se na server napojil vice vlakny. Proste jsem chtel rict, ze tohle nema nic spolecneho s internetem, kde nekde jsou uzka "hrdla" a kudy to tece pomale. Chyba neni v siti ale nekde v pc :-/. Obycejne blbe sdileni ve win stouplo az k vytizeni site na 100% takze sit i HDD to stihaji. (Nehlede na to ze kdyz taham 4 vlakny, tak cteci hlava v HDD musi jezdit tam a sem, takze by to melo byt vlastne pomalejsi, ale opak je pravdou).

Protoze to muze byt na urovni takove rychlosti, ze to muze vadit OS a proste nebude chtit pridelit pro jedno vlakno takove zdroje
Jak jsem psal o uroven vyse, experimentoval jsem s CesarFTP. Sice me vysledky nechapu, ale nejak nahodne to menilo vyuziti site chvili na 50 chvili na 100% a zase chvili na 50% a zase chvili na 100% nebo dokonce na 75%. Pritom jsem server ani klineta nezatezoval a vykon na CPU nebylo poznat ze by se menil.
http://leteckaposta.cz/179818021(to spanuti na nulu v obrazku je zpusobeno dotazenim souboru do konce).
Takze me to utvrzuje jenom v tom ze systemove prostredky na to staci. Ale kdyz jsem stejny program zkousel v nouzovem rezimu, tak vytizeni site bylo konstantnich 75%, coz nechapu, ze pri normalnim behu jeste s dalsi kupou spustenych aplikaci(antivir, firewall, firefox, prohlizec obrazku, ...) to slo az na 100%

A za predpokladu ze to bude na moc vysoke rychlosti, by to nemelo vadit preci OS, ale misto toho by se mel pc sekat, upload velice kolisat, .... Ale me tu pri tech 50% (nebo 100% s CesarFTP) se nic nesekalo a cele pc bylo plynule, i internet se mi ve firefoxu rychle nacetl se vsemi temi flasemi, a zadne kolisani na uploadu jsem nezaznamenal.

CesarFTP zere asi o 10% mene CPU nez muj IQWFServer.
Download i Upload pomoci total commander je take na 100%.
Pres sdileni we win je Download i Upload taky na 100%.
Kdyz ke me nekdo na server (IQWFServer) nahraval, tak to bylo taky na 100%

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny