Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem LinuxMint - Asus VX6 (Lamborghini)

Dobrý den,

prosím, jsem nováček v používání nového operačního systému LinuxMint. Instalace proběhla, takřka bez problému, byl jen problém s WiFi ovladačem, ten už je opraven. Myslel jsem si, že mám vyhráno, ale před nedávnem se mi objevilo podivné chování tohoto systému:

1) Občas po najetí z hibernace (uložení paměti na disk). Mi systém zamrzne -> tak jednou z 5 hibernací - pomůže jen tvrdý restart.
2) Občas se mi stane, že mi systém spadne do příkazového řádku/něco jako modrý šok u Windows, kde toho píše opravdu hodně a moc tomu nerozumím.
3) Po najetí do systému mi vyskakuje hláška chyba aplikace Kopete (komunikační program - icq, talk, apod...) - nabídne jen ukončit, restartovat, nahlásit problém.
4) Zdá se mi, že je notebook (Asus VX6 Lamborghini) více zatížen -> více větrá a CPU je taky na vyšších hodnotách zatížení - teplota se pohybuje (temp1) okolo 51-60Celsia

--------------------------------------------------

Chtělo by to zjistit příčinu problému, myslím si, že je to problém softwarová, nežli hardware. Neznáte někdo způsob, jak problém najít (detekovat) ? Popřípadě, jestli není test teploty.

--------------------------
Děkuji, za pomoc.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny