Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Kopírovanie súborov po sieti od miesta, kde bolo prerušené

Asi som mal uviesť, že je to Samba server poskytovateľa Internetu, takže môžem byť rád, že nie je obmedzená rýchlosť a stále beží ako sieťový disk rýchlosťou 1 Mbps a ako ftp cez deň 100 kbps a v noci 1 Mbps.

Edit: To reštartovanie nerobí server, ale ja. Nebudem hádam držať počítač zapnutý celý deň za nejakých pár kB za sekundu. Takto pomocou toho programu by som to vedel stiahnuť aj zo sieťového disku plnou rýchlosťou aj cez deň. Rýchlosť ftp je cez deň obmedzená, iba v noci nie. Samba server má najnižšiu prioritu a rýchlosť kolíše podľa vyťaženia siete a preto sa nemusím báť, že poskytovateľ by mi dal za to permanentné zníženie rýchlosti. Okrem toho u nás funguje FUP s limitom 1 GB za deň (potom je do polnoci znížená rýchlosť (máme totiž cuckáčov, čo stiahnu za mesiac 100 GB a poskytovateľ bol nútený niečo s tým robiť, lebo sme mali nestabilnú sieť)) a ja aj tak nepresurfujem toho denne veľa. Tých 700 MB navyše sťahovaných na pozadí zo sieťového disku ma nezabije.

Edit 2:
Ide o to, že to čo nestihnem do rána cez ftp stiahuť by som dokázal doťahať cez tento program plnou rýchlosťou počas dňa. Takto musím čakať do noci, pretože ak by som sa pokúšal kopírovať cez deň zo sieťového disku (ftp je vtedy strašne pomalé), tak by mi prepísalo už existujúcu skopírovanú časť súboru.

Ak chápem správne, tak takýto program asi ťažko nájdem a bude nutné, aby som si ho vlastnoručne naprogramoval. Nerobí mi to problém, ale myslel som, že niekto sa s niečím podobným už stretol a vie o niečom takom a tým mi ušetrí čas.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny