Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Lze router-modem Zyxel (O2) použít pro net jiného ISP?

Zdravím,

před koncem smlouvy jsem reklamoval modem a dle předpokladu mi O2 darovala novější typ( Zyxel P-660HN-T3A), ačkoliv mi za pár dní končí smlouva (produkt není vázan smlouvou). Nyní mám optické připojení či co to je (viz triple.php)

Je možné tento modem využít k "zawifiování" bytu výše zmíněného připojení, aniž bych degradoval rychlost připojení?

Rychlost mám kolem 70ti Mbit.
Bude připojeno cca 4-6 zařízení (2-3 PC, 2 founy, v budoucnu tablety)

Díky za objasnění.

Edit: ještě bych mohl dodat, že momentálně připojení do péčka řeší toto: Zyxel ES-315 http://www.mironet.cz/zyxel-es315-4port-10100mbps- managed-layer-2-switch-static-vlan-end-device-for- metrolan-triple-play+dp129431/

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No, takže jsem zavolal na tech. podporu a toto zařízení je velmi problematické k zapojení bezdrátové… poslední
Boeing 14.05.2012 17:42
Boeing

No, takže jsem zavolal na tech. podporu a toto zařízení je velmi problematické k zapojení bezdrátové sítě. Jde o to, že by se údajně muselo hodně nastavovat (na každém zařízení)a to bych já asi nedal a stabilní funkčnost není jistá, krom toho ten UTP kabel ze switche se dá zapojit do @1, ale nezacvakne, tudíž bych ho tam musel nějak přilepit. Takže ten modem švihnu na aukro a koupím normální wifirouter (prý něco s kabelem RJ45).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru