Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Na mobil Android 2.3 nebo 4.0 a rozdíly

Ja mam pocit, ze niektori ako keby snad mali ineho Androida alebo nemali ziadneho.
Niektore aplikacie je nutne ukoncovat z dovodu, ze sa spustaju zbytocne po starte automaticky hoci ich uzivatel nepouziva. Typicky priklad u mna je fasabuk, akcie a pod.
Druha skupina su aplikacia, ktore sa korektne neukoncuju a tych je pomerne dost. Napriek tomu, ze aplikaciu ukoncim, ona zostane visiet v ramke, co mne sposobuje az 2 problemy, zbytocne cuca baterku a zahlcuje pamat.
Prave 2.3 je znama svojim zlym pristupom k ramke, nie casto sa mi stava, ze musim telefon restartovat az vytiahnutim baterky, pretoze ani klasicke restarty nepomahaju, kvoli tomu, ze je apliakcie obsadili pamat a odmietaju z nej vyskocit.
Pripomina mi to potom marny boj s XP, ktore ked maju uptime cca 20 dni zacnu z nicoho nic blbnut a vypinat jednotlive sluzby, este asi 10 dni som schopny s nimi bojovat tym, ze restartujem jednotlive procesy a sluzby zapinam rucne, ked spadnu, ale po cca mesiaci som vzdy v bode, ze nic ine ako restart mi uz nezostava. Zrovna vcera som musel jeden absolvovat, ked sa uz nedalo sprevadzkovat zdielanie, kvoli sluzbe, ktora odmietala naskocit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny