Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký kvalitní herní notebook za cca.22k ???

to ti řeknu úplně přesně. Většina dětí a podobně nevyzrálých jedinců chce počítač na hry, chce ho hned a chce ho mobilní, protože s ním chce jezdit do školy a dělat machry. Takových případů jsem viděl nespočetně, dokonce v rodině jsem měl taky jednoho (ten si ale dal říct a po roce uznal, že jsem měl pravdu a že by vyhodil 25k komínem).

Nikdo ti nebrání, aby sis koupil svůj sen, jen se ti snažíme citlivě sdělit, že vyhazuješ peníze za něco, co v poměru cena/výkon naprosto neobstojí a v konečném důsledku to ani nesplní očekávání. Počítat spotřebu ses taky nenaučil, protože výkon tvého notebooku pokryje (nechci psát kancelářské, ale je to tak, protože HD6770M neodpovídá svým výkonem ani prastaré desktopové HD5670 - všimni si nastavení detailů a rozlišení) PC se spotřebou okolo 100W špičkově, běžně pak okolo 40-60W.

Takže ano, chceš-li si pořídit notebook s výkonem 3 roky starého herního vyššího lowendu, prosím, nikdo ti bránit nebude. Ale nezlob se na mě - já si budu klepat na čelo. Z mého pohledu se skoro vyplatí za tu cenu koupit 2 desktopy - budou výkonnější. Navíc to je opravdu takový závislák, že si nedokáže odpustit víkend nebo týden bez hraní?

edit: klidně si jdi. Já v tomto threadu končím taky, protože chytrému stačí poradit, hloupý na dobrou radu a ani přemlouvání nedá. Píšu to sem jen pro případné další "zájemce o skvělý herní notebook za 22 tyček"

edit2: tím chceš říct, že protože se Fabií prodalo úplně nejvíc, tak že to jsou ta nejlepší rodinná auta? OMG.. to musel být pád minimálně z topolu a naznak.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny