Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký kvalitní herní notebook za cca.22k ???

Dobrý den, scháním kvalitní herní notebook za cca. 22 000 Kč. Měl by mít alespon tyto parametry : procesor Intel Core i7,6 GB RAM, 500 GB a více HDD,alespon HD displej,kvalitní klávesnici (nejlépe podsvícenou,ale není podmínkou),kvalitní šasi( aby se neprohýbal).Aby rozjel alepson na 35 a víc FPS hry jako jsou : Battlefield 3, GTA 4, DiRT 3, NFS Shift atd atd..... Děkuji za dobré tipy
Prosím a zdržte se otázek typu: proč si nekoupíš raději klasickej komp,nebo za takovou cenu ??to nic nenajdeš atd.. Děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Doufam, ze je tohle moje posledni reakce pred tim, nez definitivne zmizim z tohohle fora, ktery slou…
luke345 21.05.2012 14:17
luke345
to ti řeknu úplně přesně. Většina dětí a podobně nevyzrálých jedinců chce počítač na hry, chce ho hn… nový
touchwood 21.05.2012 14:36
touchwood
Doufam, ze je tohle moje posledni reakce Nejste sám... nový
ms 21.05.2012 15:46
ms
...nebude slyset strelba z AK47? Kdybych jí slyšel, tak sebou plácnu o zem a poděkuji, že to hovado… nový
ms 21.05.2012 15:54
ms
ježiš já jsem chtěl jen doporučit vhodný notebook a vy se tu začnete hádat..já sem nemyslel že by mě… nový
jungle-be 22.05.2012 20:33
jungle-be
Notebooků je milión druhů. Asi bych postupoval v tvém případě takto: 1. bych si stanovil, že by měl… nový
L-Core 23.05.2012 06:48
L-Core
Nikto sa tu nehada to sem len prisiel jeden blbecek, ale podla jeho vlastnych slov uz odisiel, takze… poslední
fleg 23.05.2012 08:16
fleg

Doufam, ze je tohle moje posledni reakce pred tim, nez definitivne zmizim z tohohle fora, ktery slouzi jako terapie pro zlucovite deprivanty:

Ano, ten notebook spusti vsechny jmenovane hry na plne detaily na 35+ fps, viz http://www.ddworld.cz/mobility/notebook/test-hp-pa vilion-dv6-6b80-elegantni-notebook-a-taktovani-mob ilni-grafiky-hd-6770m-v-praxi-5.html

Vyrobci a zakaznici jsou evidentne pitomci, narozdil od odborniku ze zdejsi poradny. Jak jinak si vysvetlit, ze prave 3kg cihly s 4 hodinovou vydrzi na baterie jsou nejprodavanejsi pocitace? A je snad mala vydrz nevyhoda oproti stolnimu PC? Nebo cena? Pri spotrebe o 250W nizsi nez srovnatelne PC se vyssi porizovaci cena vrati cca za tri roky. PRENOSITELNOST - kdyz chce notebook na hry tak k tomu ma asi nejaky duvod, ze ano? Pokud se nekdo napriklad nachazi pres tyden v Praze a o vikendu v Brne, tak si ma radsi koupit 2 stolni PC? Nebo snad ty herni notebooky do roka shori? Nebo pres vetrak, ktery se na sandy bridge roztoci beztak jen pri hrani her, nebude slyset strelba z AK47?

Najde se tu jeste nejaky *****, ktery bude tvrdit, ze A/neexistuje notebook za 22000, na kterem bezi nove hry B/neexistuje clovek, pro ktereho je koupe toho notebooku smysluplna?

to ti řeknu úplně přesně. Většina dětí a podobně nevyzrálých jedinců chce počítač na hry, chce ho hned a chce ho mobilní, protože s ním chce jezdit do školy a dělat machry. Takových případů jsem viděl nespočetně, dokonce v rodině jsem měl taky jednoho (ten si ale dal říct a po roce uznal, že jsem měl pravdu a že by vyhodil 25k komínem).

Nikdo ti nebrání, aby sis koupil svůj sen, jen se ti snažíme citlivě sdělit, že vyhazuješ peníze za něco, co v poměru cena/výkon naprosto neobstojí a v konečném důsledku to ani nesplní očekávání. Počítat spotřebu ses taky nenaučil, protože výkon tvého notebooku pokryje (nechci psát kancelářské, ale je to tak, protože HD6770M neodpovídá svým výkonem ani prastaré desktopové HD5670 - všimni si nastavení detailů a rozlišení) PC se spotřebou okolo 100W špičkově, běžně pak okolo 40-60W.

Takže ano, chceš-li si pořídit notebook s výkonem 3 roky starého herního vyššího lowendu, prosím, nikdo ti bránit nebude. Ale nezlob se na mě - já si budu klepat na čelo. Z mého pohledu se skoro vyplatí za tu cenu koupit 2 desktopy - budou výkonnější. Navíc to je opravdu takový závislák, že si nedokáže odpustit víkend nebo týden bez hraní?

edit: klidně si jdi. Já v tomto threadu končím taky, protože chytrému stačí poradit, hloupý na dobrou radu a ani přemlouvání nedá. Píšu to sem jen pro případné další "zájemce o skvělý herní notebook za 22 tyček"

edit2: tím chceš říct, že protože se Fabií prodalo úplně nejvíc, tak že to jsou ta nejlepší rodinná auta? OMG.. to musel být pád minimálně z topolu a naznak.

...nebude slyset strelba z AK47?

Kdybych jí slyšel, tak sebou plácnu o zem a poděkuji, že to hovado na druhé straně má mizernou mušku...
Milý válečníčku, kdyby vám dal někdo v čirém záchvatu bezsoudnosti do ruky třeba pistoli, tak stejně nebudete tušit, jak se tam strkají náboje...

ježiš já jsem chtěl jen doporučit vhodný notebook a vy se tu začnete hádat..já sem nemyslel že by měl být úplně prvotřídní a aby ty hry zvládal na 100%..třeba na nižší detaily a tak..a vůbec to nemusejí být některé z těchto her,myslel jsem to obecně..1 herní ,,stolnák" už mám, proto chci notebook..chtěl bych s ním cestovat do školy(na střední,takže žádný machry jako nějací 13-letí usmrkánci) ,cestovat mezi příbuznými a přitom si kvalitně zahrát.. tot vše..nemusí to být úplně EXTRA super duper třída,ale měl by alespon trochu obstát..už jsem jich prošel dost,nějaký obrázek mám,ale jen jsem chtěl vědět váš názor..třeba ten HP Pavilion výše je mezi kandidáty už delší dobu...

Notebooků je milión druhů. Asi bych postupoval v tvém případě takto:

1. bych si stanovil, že by měl mít samostatnou grafickou kartu
2. určil bych si platformy (Intel vs. AMD, nVidia vs. ATI/AMD)
3. specifikoval bych velikost HDD a obrazovky
4. vyloučil bych mnou neoblíbené výrobce či vybral oblíbené
5. ve stanovené cenové kategorii bych si vybral třeba 5-10 kousků a koupil ten, který se mi nejvíce líbí (nemyslím jen vzhledem).
6. pro každý případ bych zadal do google něco jako "model_notebooku issues" a případně se vrátil na bod 5.

Nikto sa tu nehada to sem len prisiel jeden blbecek, ale podla jeho vlastnych slov uz odisiel, takze bude klud.
Predefinuj svoju poziadavku, ze chces nb, na ktorom si chces obcas zahrat co najobstojnejsie nejake hry a hned bude otazka vyzerat inak.
Primarny vykon obstarava grafika, takze by som sa pozeral hlavne na to aky vykon ma graficka karta, benchmarkov je na nete kopec, ten Pavilion ma teda grafiku nic moc, je to taky stred u nb, takze ziadny oslnivy vykon od toho neocakavaj.
Staci si len preverit aky vykon podava dana graficka karta na priblizne rovnakom rozliseni ako je nativne rozlisenie tebou vybraneho modelu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru