Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Kúpiť alebo nekúpiť LCD monitor PHILIPS 170S7FG ?

Ahoj,
chcel by som nahradiť svoj doterajší 17" CRT monitor nejakým 17" LCD monitorom, v cene do 7500,-- Sk.
Páči sa mi tento:
http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/ca talog.jsp?fhquery=fh_secondid%3D170s7fg_00_sk_consu mer%26fh_location%3D%2F%2Fconsumer%2Fsk_SK%2Fcatego ries%3Ccatalog_sk_consumer%2Fcategories%3Cmonitors_ pc_peripherals_gr_sk_consumer%2Fcategories%3Clcd_mo nitors_ca_sk_consumer%2Fcategories%3Clcd_monitors_1 7_su_sk_consumer%26&productId=170S7FG_00_SK_CONSUME R&activeCategory=MONITORS_PC_PERIPHERALS_GR_SK_CONS UMER&fredhopperpage=detail.jsp&activeTab=specificat ions&language=sk&country=SK&catalogType=CONSUMER&pr oxybuster=ZVERRFCVJONOXJ0RMRESHQVHKFSEKI5P

Keďže som však nikdy predtým LCD monitor nemal, nemám s nimi nijaké praktické skúsenosti a chcel by som poznať váš názor na tento monitor a jeho parametre. Ak s ním máte nebodaj aj nejakú osobnú skúsenosť - sem s ňou. ;-)
Hlavné použitie monitora: písanie textov, prezeranie obrázkov, tvorba internetových stránok, občasné (cca raz za mesiac) pozretie filmu. Hry hrám skutočne len veľmi zriedkavo, takže na výkonnosť monitora v hrách nemusíte nijako prihliadať.

Tak poraďte: kúpiť ho, či nekúpiť? Ak nie, tak aký iný v tejto cene a lepšej kvalite by ste mi odporúčali? Len mi prosím neodporúčajte žiaden monitor značky Benq, Hyundai, Viewsonic a podobne. Týmto značkám by som sa radšej vyhol... :-)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny