Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Poradí někdo luXusní čokoládu?

Ahoj,

neměl by tu prosím někdo tip na luxusní čokoládu? Hledám snad dva dny a nemohu zaboha nic najít, mam sice pár nápadů, ale prostě tomu typicky něco chybí, aby se mi zalíbila:

Musí to mít velice luxusní obal, musí mít alespon 75% kakaa a být rozumně velká. Cena nerozhoduje, pokud bude pěkná.

chuao-75 - tohle by bylo hodně dobré, kdyby toho nebylo jen 50g.

:-) Lindl apod. věci z Tesca opravdu nehledám. Prosím o rady s nějakou rozumnou cenou (>200 a ideálně tmavým obalem) alternativně něco nápaditého uplně jiného.

Děkuju.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Azore, neblazni a pribrzdi. Myslim, ze jsme na tom zhruba podobne se zenskejma, snad jedine s tim ro… nový
JR_Ewing 11.06.2012 08:42
JR_Ewing
džejáre, máš naprostou pravdu. Azorův problém je v tom, že on si myslí, že babu, která o něj očividn… nový
jirka44 11.06.2012 08:59
jirka44
Možná by měl Azor své vyvolené raději o čokoládě zazpívat ;-): www.navratdoreality.cz Pardon, Azor… nový
Jack 12.06.2012 19:40
Jack
Azore Tak tu Mařku někam vem a když nebude chtít,tak se na ni vyser. Jsou určité samičky,které vyžad… nový
xtuta 14.06.2012 01:32
xtuta
+1 Jsou určité samičky,které vyžadují stálý zájem o ně. Takovou kopnout do zadele ihned poté, co t… nový
L-Core 14.06.2012 06:26
L-Core
http://pc.poradna.net/f/view/839471-interaktivni-f ilm-posledni-moznost-pro-technicke-odborniky nový
vlk56 24.06.2012 17:14
vlk56
A co čekáš, že řeknu? Pakárna, dostal jsem se ke stolu a pochválil jí vlasy a pak ALT+F4. Proc? Uz j… nový
AZOR 24.06.2012 18:58
AZOR
Chtěl bych poznat tu slečnu, o kterou usiluješ. Není mi jasné, co je špatné na páteční zábavě. Kde… nový
vlk56 24.06.2012 19:29
vlk56
netodknutl ani nepobudil. Pokud vyhraju jeji srdce, tak Ti klidně nebudu se bránit se setkat, samoz… poslední
AZOR 24.06.2012 22:22
AZOR

Azore, neblazni a pribrzdi. Myslim, ze jsme na tom zhruba podobne se zenskejma, snad jedine s tim rozdilem, ze ja nedisponuju takovym kapitalem (neb jsem nebyl nikdy moc dravy na penize). Zensky pro vztah se mi vyhybaly obloukem, mel jsem hromadu kamaradek ale zadna nidky se mnou nechtela nic vic mit, i kdyz fakt fajn zensky. Nejake sahodlouhe planovani neni vubec uspesne. Na prachy a drahy darky zbalis akorat kurvu, ktera je z tebe bude vysavat a pri prvni prilezitosti ti zdrhne s nejakym fesnejsim a bohatsim. Vykaslal jsem se na to vsechno a se vsim smirenej nechal bezet cas. No a pred rokem (a dva mesice) na jedne akci po serii uplnych nahod jsem poznal jednu naprosto supr slecnu. A vikend na to dlouha prochazka se spoustou povidani.. a od te doby jsme spolu. Fakt se vykasli na planovani. Vezmi kytku (malinkou, zadny puget) a jdete na obed nebo na kafe. Nech konverzaci volne plynout, zadne rizeni nekam. A pak uvidis. Treba zjistis, co ma rada a nejakou drobnosti (DROBNOSTI) ji napriste potesit (bude si vazit toho, ze si z te konverzace neco pamatujes). Jakekoli planovani fakt nema smysl.

džejáre, máš naprostou pravdu. Azorův problém je v tom, že on si myslí, že babu, která o něj očividně nestojí, získá drahým dárkem. Kromě toho sbalit babu v práci, kde ji potkávám každý den je to úplně nejjednodušší, k tomu nepotřebuju žádný dárky, stačí jenom pozorovací talent a kalendář....

Azore
Tak tu Mařku někam vem a když nebude chtít,tak se na ni vyser.
Jsou určité samičky,které vyžadují stálý zájem o ně.Časem stupnují zájem o svou osobu a v momentě,kdy naznají,že Tvuj zájem vuči její osobě není v kompetenci s jejímy nároky,pošlou Tě do hajzlu,ikdybys jim zachránil život.

A co čekáš, že řeknu? Pakárna, dostal jsem se ke stolu a pochválil jí vlasy a pak ALT+F4. Proc? Uz jen to ze holka, co je v tomhle baru ma už minusove body za tohle, je to holka co ji v tom videu typek nezna a ještě neni ani hezka. Je to uplně něco jiného než život, naprosto mimo. To je přesně styl ubožáku o což nestojím. Nehezkav holka v baru nactiletych, kterou neznam - heh to je tak proste a jednoduche - to neni boj o holy zivot jakoi to mam s tou kolegyni.

Neco jako burza - prosperujete s virtualnimi penezmi, ale jak prijde prvni propad kdyz tam nastrkáte mego vlastnich je to uplně jiná hra.

Chtěl bych poznat tu slečnu, o kterou usiluješ.

Není mi jasné, co je špatné na páteční zábavě. Kde jinde chceš ke známosti přijít? Právě naopak, je to docela podobné jako v životě (usuzuji z mých skromných zkušeností).

Jestli jsem tě nějak popudil, tak se omlouvám.

netodknutl ani nepobudil.

Pokud vyhraju jeji srdce, tak Ti klidně nebudu se bránit se setkat, samozrejme ne ve dvou ;) Ale klidne bychom se mohli spolecne potkat. Fotku mam ale narozdil od tech co tu berou zeny jako hadr nezverejnim.

Špatný byl ten podnik, dle videa - proti páteční zábavě nic nemám, ale preferoval bych venkovní restaruaci s pohárem či procházku se psem - to je ta správná dívka, ne nějaká v baru s mobilem. Známosti nehledám, proč bych měl ::) vzdycky byla v mém zivote zena, co byla aktualne "top" a i kdyz treba nekoho ma, nebudu hledat dalsi.

Navic si myslim ze tahle holka neumela v assembleru, ackliv oskliva byla :-D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru