Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefunkční webkamera v HP

Dobrý den,

pročetl jsem si (nejen zde) dotazy a odpovědi ohledně nefunkčních webkamer ale stejně jsem nenašel odpověď, která by mi pomohla tak se na vás obracím přímo.

Mám notebook HP 4510s s Windows 7. Předevčírem jsem si dal jako obyčejně nabíjet mp3 přes usb na ntbku a poté, když jsem zapnul skype a chtěl spustit videohovor tak mi skype hlásil, že nenašel žádnou webkameru. Chvilku jsem s tim bojoval, pak sem se na to vyprdl a po chvíli vytáhl mp3 z usb a najednou mi to webkameru zas našlo. Bylo to opravdu v řádu vteřin poté, co jsem usb vytáhl. Pak jsem zahájil videohovor, dal mp3 zpět do usb a po chvíli mi skype zas vypadl a hlásil, že nemám žádnou webkamru. Zkusil sem restarty a nic, opakovaně zandat a vyndat usb, jestli to na to nebude mít zas nějaký vliv a nic. V ovládacích panelech mi to teď ukazuje, že žádnou webkameru nemám, systém ji vůbec nemůže najít. Zkusil sem si z HP stránek stáhnout nový ovladače, ale v průběhu instalce mi vyskočí tabulka, že nemám žádnou webkameru resp. že systém nenašel zařízení pro instalované ovladače.

Nemohl byste mi prosím někdo poradit? Skype musím kvůli práci používat denně a potřeboval bych to dát co nejdřív do kupy..

Za vaše názory a pomoc budu moc rád. Předem děkuji

Martin

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny