Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zkouknutí sestavy komponent

Je od Vás velice nezdvořilé s jakým odporem a arogancí jste to napsal, prosil jsem o normální rady a také vysvětlení proč změna. Tak se alespoň dá něco přiučit a dozvědět se nové věci.

Z vašich s prominutím "keců" je vidět jen to, že se považujete za "lepšího" člověka a v podstatě jste mi neporadil, jen vše zkritizoval (bez udání důvodu).

Takže jsem se nedozvěděl krom vaší arogance a sarkastického chování nic a krom toho, jak jste si jistě ráčil všimnout posledních dvou vět, prosil jsem aby lidi jako Vy, vůbec nic nepsali.

Je mi jedno, jestli mi plivnete do ksichtu a vysmějete se mi za to, co jsem Vám napsal. Tudíž Vás prosím abyste se (pokud nemáte zájem radit, nepsal).


K tématu.
- S Gigabytem mám velmi dobré zkušenosti a pokud mám osvědčenou značku, držím se jí a neriskuji nové, pokud se mi nikdo nezaručí.
- Intel Core i5 2500k je podle mě nejlepší volba pro herní PC, dražší verze i5, i7 a IB jsou dle mého skromného názoru už jen nadbytečný luxus, který nikdo při hraní her nevyužije. (K mi zaručuje případnou možnost přetaktování).
- neznám zásadní rozdíl mezi mATX a ATX deskou a proto případně prosím o jednoduché vysvětlení, myslel jsem, že je tam jen rozdíl, že chybí např. PCI, PCI-E sloty (které nevyužije).
- GPU jsem vybral na radu přítele, já osobně navrhoval 6870 nebo levnejší verzi 560 ti ( http://www.alza.cz/asus-engtx560-ti-dc-2di-1gd5-d2 53674.htm ), co doporučíte vy?
- Jedná se o rozlišení 1920x1080 a PC je samozřejmě na jakékoliv hry, včetně nových a chystaných.
- Místo nesmyslných keců "ms" mě můžete místo 650W Seasonicu navrhnout jiný.

Tímto děkuji případným rádcům, kteří poradí slušně a ne tak jako ten nad tímto postem.

M-Pole, tímto bych tě rád požádal, zda byste na to kouknul a případně na Alze složil Herní PC do 26.000,- včetně W7:HP 64b OEM CZ.
- Jedná se o bednu a vše do ní, včetně chlazení, DVD vypalovačky a nějaké pěkné bedny, která vypadá slušivě a i přesto je dobře řešená. (Případně nechat tu, co jsem vybral).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny