Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém se zamrzáním PC při hraní her...

Dobrý den.
Mám takový dotaz na jednu zásadní závadu na mém 5 let starém PC.
Dokud s počítačem dělám cokoliv (photoshop 8, střih videa Avid DV, internet Opera + Chrome + FF, flash videa (youtube atp.), flash hry na internetu, coreldarw x3, práce v open office Libre, staré hry (Quake, Age Of Empires I a II, Quake II, Redneck And Rampage, MDK atp. tak se nic neděje.
Jakmile ovšem spustím hry jako F.E.A.R, FarCry, S.T.A.L.K.E.R nebo BIOSHOCK atp. tak se mi po čase počítač vypne a to tak,že nejprve vše blikne, a poté se vypne monitor, HDD a přestanou se točit ventilátory na GK i na CPU.
Myslel jsem že to bude zdrojem, tak jsem si koupil zcela stejný zdroj, a dělalo to stále, koupil jsem tedy dnes novou grafiku GIGABYTE GT-440, a po chvilce hraní to opět vše spadlo, vypl se monitor, disky a ventilátory a nic !
Ovladače pro desku, grafiku a všechny ostatní interní i externí zařízení mám aktuální, u RAM modulů jsem pouštěl dlouhý samostatný test a vše OK, HDD jsou naprosto v pořádku s nejnovějším FW...

Jsem již bezradný :(
Opravím kde co i cizím lidem, ale nyní si nemám jak poradit sám :(
Prosím, kdyby měl někdo nějaká nápad co by to mohlo být, tak prosím o reakci.

Děkuji.

Zde je moje PC:
MB - Gigabyte GA-965P-S3 - Intel P965, CPU - Intel Core 2 Duo E6600 2.40 GHz, RAM - 4x1024 MB DDR2 / 800 MHz, HDD - 3x400 GB Hitachi tip: H3400B72S, VGA - ATI Radeon X1950 Pro 512 MB DDR3 (Asus) - Nyní jsem dnes kupoval novou: GIGABYTE GT 440 / 1 GB DDR3, Zdroj - EuroCasse 390W, Zvuk - 1x M-Audio Audiophile 96 PCI + 1x Creative SB Live 1024 PCI, FDD 3.5" Teac, 1x DVD-RW DL LiteOn, 1x BlueRay (read) Sony.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny