Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nemôže nainstalovat win7

Zdravim,mam ntb ACER ASPIRE 5739g s predinstalovanym win7,po rozbaleni som urobil 4 dvd recovery1-3 a drv win7 ako pisal system,po neakej dobe my padol system a môj znamy sa mi to pokusal oživit,preinstaloval mi win ale nie je to ako to bolo predtym.Chcel by som to vratit tak ako to bolo ked som ho kupil az na to ze by som chcel este rozdelit disk,skusal som to sam ale ziadne z tych dvd co som napalil mi nereaguju.Mohol by mi niekto pomôct dat ntb do poriadku?

Předmět Autor Datum
další acer: ale nie je to ako to bolo predtym a co je jinak? ovladače - otazníky ve správci zaříze…
lední brtník 06.06.2012 13:50
lední brtník
je pomalsi a stratil som na hdd 60giga,pravdepodobne je tam neaka zaloha od vyrobcu len sa ku nej ne…
dzino75 06.06.2012 14:00
dzino75
stratil som na hdd 60giga jestli je tam nějaký recovery oddíl, je vidět ve správě disků - diskmgmt.…
lední brtník 06.06.2012 14:17
lední brtník
zevraj padol system a neslo ho spustit,teraz ked dam obnovu tak mi tam vyhodi ze v pc mam disk c -sy… poslední
dzino75 06.06.2012 14:33
dzino75

další acer:

ale nie je to ako to bolo predtym

a co je jinak? ovladače - otazníky ve správci zařízení? nefungují aplikace? jsou chyby v prohlížeči událostí? systém nezná novější přihlášení na webové stránky? je jiné pozadí plochy?

příště by pomohlo použít normální zálohovací program, s mountováním zálohy a procházením souborů.

je pomalsi a stratil som na hdd 60giga,pravdepodobne je tam neaka zaloha od vyrobcu len sa ku nej nemozem dostat.Ked som to mal dobre tak tam bola aj moznost vratit OS do stavu od vyrobcu,ale ked mi to preinstaloval tak uz tam taka moznost nieje.Z pc som uplny laik.Naco su potom tie 4dvd co chcel odo mna system aby som ich urobil?

stratil som na hdd 60giga

jestli je tam nějaký recovery oddíl, je vidět ve správě disků - diskmgmt.msc

ale ked mi to preinstaloval tak uz tam taka moznost nieje

to je normální. ms si prostě chce vynutit platbu za koupi nového systému na stejný pc.

ty 4 dvd jsou podle mě použitelné pro obnovu pod jiným systémem na tvůj připojený disk. za normální zálohovací program považuju takový, který má svoje boot médium / případně dokáže přepsat "běžící" systém - ale jde obvykle o placené softy jiných výrobců.

pokud tvoje dvd ten přeinstalatér nepoužil, máš tam teď nejspíš warez s nesouhlasícím product key, a asi ti chybí drivery - klasicky pro aktivaci wifi.
navíc může být zrušena cesta k obnovovacímu oddílu se zálohou; za to už ale ms nemůže, zeptej se toho přeinstalatéra co a proč s tím dělal.

zevraj padol system a neslo ho spustit,teraz ked dam obnovu tak mi tam vyhodi ze v pc mam disk c -system,disk d pqservices disk e mechanika a disk x booth,a ja som tam mal iba c+mechaniku,som z toho pc hotovy neviem co snim,co mam key k win je este pouzitelny?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru