Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Mobil pro starou maminu na den výskytu

Ave. K narozeninám své matky (mnozí se diví, že mám matku, ale je to tak :-)) jí chci koupit nový telefén. Něco jednoduchého s klasickým designem (žádný "smartfoun"), nejlépe Nokii, na kterou je zvyklá - zatím používá nějaký deset let starý Nokia kousek s monochromem, kterému vypadává zvuk, blbne displej a olézá klávesnice. Chce od toho volání a SMS, cokoliv navíc je "navíc" (nepoužije). Měl jsem vyhlédlého Aligátora (ten chci pro sebe), ale utřela mě odpovědí, že si z ní kvůli němu budou ostatní stařenky dělat prdel. Mám vytipované tyto dva kousky:

1. Nokia C2-01, Warm Silver
2. Nokia X2, červená (red) (ale zbytečný přehrávač čehokoliv)

Další dotaz je, zda to vezme desetiletou SIMku (ještě Paegas). Mobilům nerozumím ani zbla, prosím tedy o radu. Předem dík.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak subjektivně (aspoň mně) se jeví nejpříjemněji ta Nokia. Samec je moc pěkný, ale takový jakýsi "l… nový
mif 15.06.2012 21:36
mif
Vyřešeno způsobem střelným, zakoupena stříbrná Nokia C2-01. Snad se mámě bude líbit. Ještě jednou dě… poslední
mif 18.06.2012 19:44
mif

Tak subjektivně (aspoň mně) se jeví nejpříjemněji ta Nokia. Samec je moc pěkný, ale takový jakýsi "levou rukou za pravým uchem", což se týká hlavně menu. Motorola je podivnost nad podivnost (na to by si máma nezvykla). Asi mám vybráno. Thread pokládám za uzavřený, nicméně kdyby měl někdo ještě nějaký nápad, směle s ním. A jo, všem zúčastněným můj nehynoucí dík :beer:.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru