Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno VYŘEŠENO: Windows Vista, nefunkční windowsupdate

A kto tam ten windows instaloval?
V sluzbach (pravy klik na start-pocitac a tam spravovat) si sa uz teda pozeral ze je ta sluzba "windows update" povolena a spustena? (po 5minutach od restartu sa ma spustit lebo delayed start, ci tak dajak)
U visty ktore ale dlhsie neboli zapnute je problem v tom, ze sa ti posunul naraz datom o X rokov a potom to robi presne to cvo pises. Riesenie je nastavit datum na rok ked to bolo naposledy pouzite alebo o rok neskor trebars 1.1.2015 apod, a restart a spustit update, to prebehne s errorom lebo nesedi datum ale uz nepise ze sluzba neni spustena, a potom si nastavis datum na dnesny a restart a hura.
To si mal robit ked to pisalo sluzba neni spustena. Nic ine. Jak si to dodrbal teraz neviem ale cim viac tam bdues mazat a vrtata tym viac to doseres a bude lepsie to potom preinstalit. Vsetko zas povol jak to bolo a rob co pisem.

... a potom este zistis ze to vyhladava aktualizacie donekonecna, o tom je ten link co som dal nizsie. SP@ musis mat (da sa stiahnut offline) a tych 5 KB aktualizacii rucne co sa tam pise a restart a potom update najde aktualizacie rychlo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny