Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Titulky k anime seriálům

Boze napsal jsem to proto ze jsem to proste nehledal nikdy primo a navic ty titulky hledam v nglictine. Ty titulky nejsou nikde, ktery potrebuju, kdys ses tak chytrej posli mi odkaz rejpale a nenavazej se laskave do me, ty umis lidi akorat tak buzerovat jak vidim a rikat jim jak jsou neschopni, alle sam o sobe bys to nikdy nerekl vid, jak rikam kazdej nevi vsechno, CO JE NA TOM SPATNEHO!!!!

pokud chces do me jen rejpat tak radsi ani nereaguj, tet de videt aspon jaky mas vychovani a navic takovy amik by cloveka, kterej neco takovyho nevi neposlal do prdele, ba naopak by mu poradil, ty delas presny opak jen kritizujes, nadavas, urazis, rves, frflas a moh bych pokracovat do nekonecna, Mel by ses nad sebou zamyslet a neponizovat ostatni a navic s pocitacem umim vic nez dobre a to nema nic spolecneho s tim ze jsem nevicmuchal titulky na neco, na co ani asi nejsou, kdyz jses tak chytrej tak je zkus najit. TY OSOBNE frajere, pak bych rekl jo ses lepsi jak ja, ale podle vseho jen sedis a kritizujes, jak tak ctu. Nikdo-niky me takle neodbil nikdy jen ty, mel by ses nad sebou zamyslet jestli chces pomahat a nebo rejpat do druhejch, nedivim se ze si nepovysil, nemelo by to smysl.

Ja chci vyresit onen dotaz a ne se tady s nekym takovym jako ty hadat, jestli se chces s nekym hadat tak bez do hospody, nebo jinam, ale semnou se do krizku snad poustet nemusis. Chovas jako by si byl nadupany ferari enzo a já skodovka 120.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny