Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Titulky k anime seriálům

Boze napsal jsem to proto ze jsem to proste nehledal nikdy primo a navic ty titulky hledam v nglictine. Ty titulky nejsou nikde, ktery potrebuju, kdys ses tak chytrej posli mi odkaz rejpale a nenavazej se laskave do me, ty umis lidi akorat tak buzerovat jak vidim a rikat jim jak jsou neschopni, alle sam o sobe bys to nikdy nerekl vid, jak rikam kazdej nevi vsechno, CO JE NA TOM SPATNEHO!!!!
Spatne je na tom to, ze si sa absolutne nesnazil a len pasivne cakas ci ti do ust spadne peceny holub. Takto to nefunguje a na takyto zivot si ani nezvykaj, lebo jedneho dna velmi narazis a budes potom sakra velmi revat.
Toto vobec neni o tom ci dakto vie dacoho viac ako ten druhy ale o zakladnom pouziti logickeho myslenia a samostatnosti.

Pokial nevies najst ani anglicke titulky, tak je mozne ze to proste nikto nepreklada, lebo je to prilis nove, a nikto sa toho zatial nechytil. Alebo je nejaky iny dovod. Americke prekladatelske skupiny su vacisnou prve, ktore sa prekladu chopia, od nich sa potom robia CZ/SK titulky. No ak stahujes RAWy, tak jasne ze sa nemas comu cudovat, pretoze to je cisto grabnute z TV a nik to este neprelozil, takze titulky niesu a az budu tak budu.

pokud chces do me jen rejpat tak radsi ani nereaguj, tet de videt aspon jaky mas vychovani a navic takovy amik by cloveka, kterej neco takovyho nevi neposlal do prdele, ba naopak by mu poradil, ty delas presny opak jen kritizujes, nadavas, urazis, rves, frflas a moh bych pokracovat do nekonecna, Mel by ses nad sebou zamyslet a neponizovat ostatni a navic s pocitacem umim vic nez dobre a to nema nic spolecneho s tim ze jsem nevicmuchal titulky na neco, na co ani asi nejsou, kdyz jses tak chytrej tak je zkus najit. TY OSOBNE frajere, pak bych rekl jo ses lepsi jak ja, ale podle vseho jen sedis a kritizujes, jak tak ctu. Nikdo-niky me takle neodbil nikdy jen ty, mel by ses nad sebou zamyslet jestli chces pomahat a nebo rejpat do druhejch, nedivim se ze si nepovysil, nemelo by to smysl.
Skratka a jasne - ked chces pomoc s dacm tak zakladnym ako napisat par slov do googlu, tak pocitaj s tym ze ta nielen ja mozem poslat do prdele. Pretoze to je tak zakladna vec, ze to mas davno vediet. Najmenej 2x ti tuna dakto priamo napisal, co mas do googlu zadat a kasles na to. Namiseto priznania si chyby este drzo pindas ze ta dakto tuna drbe.
V tom co som ti napisal neni jedina urazka ci nadavka a kritika sa opiera o to, ze niesi schopny zvladnut ani len zakladne vyhladavanie v google. Laskavo si tuna nevymyslaj ze na teba nejako strasne nadavam a ponizujem a neviem co, pretoze nic take nerobim a je to cele tvoj vymysel.

Ja chci vyresit onen dotaz a ne se tady s nekym takovym jako ty hadat, jestli se chces s nekym hadat tak bez do hospody, nebo jinam, ale semnou se do krizku snad poustet nemusis. Chovas jako by si byl nadupany ferari enzo a já skodovka 120.
Navod na vyriesenie si dostal - www.google.com a bolo ti aj napisane, co tam mas zadat. Pokial sa ti nepaci, je to tvoje minus. Forum tu neni na to aby za teba nieco hladalo, lebo tebe sa nechce.
Navyse sa nehadam, napisal som ti len priamo ze to, co chces vyriesit, mas automaticky robit sam a mas to automaticky robit ihned, este predtym ako napises na forum. A pokial vies ako sa s titulkami veci maju (co davno vediet mas, pokial anime pozeras), tak sa nemas comu divit ak nic nenajdes.

Nikdy sa nerobim najmudrejsim pretoze viem ze ja sam niesom vseved, ale ludi drbem v 90% pripadoch za ich neschopnost rozmyslat a ich lenivost. Pretoze vacsina dotazov na poradni sa tyka prave zakladnych veci ktore si mozu ludia za 5 minut vygooglit. Taketo otravovanie poradne sa vnima ako drza lenivost dotazujuceho, a ked ti to zatial nikto nepovedal takto priamo, tak rozhodne necakaj ze v zivote sa k tebe vsetci budu chovat ako v rukavickach.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny