Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Adobe flash player-dost silné sekání

Zdravím všechny,
mám problém ve hře s adobe flash player. Zkusím to nějak popsat. Když otevřu hru, spustí se okno v adobe flash playeru. Všechno běží tak jak má, ale jakmile na okno najedu s kurzorem, tak se to začne maximálně sekat (zpomaleně) i s načítáním. Pokud odjedu s kurzorem mimo okno, tak vše běží normálně.
Projel jsem PC antivirem, superantispywarem, vymazal historii, přeinstaloval několikrát i adobe flash player z oficiálních stránek...ale bezvýsledně.

Děkuji za každou radu.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zkus flašovi vypnout HW akceleraci.
mif 22.06.2012 15:14
mif
vyzkouším...
Carbon 22.06.2012 15:26
Carbon
vypnul a také to dělá...Prvně jsem myslel, že to mají oni na serveru, ale přišla kamoška s noťasem a…
Carbon 22.06.2012 15:33
Carbon
2,0GB RAM,...Operační systém Win 7 Ultimate warezistům furt něco nefunguje, asi používají málo čist…
lední brtník 23.06.2012 16:49
lední brtník
To je rada jak z III. cenový zahulený putiky, kde je každej prezidentem. Takové to vaše plácání nech…
Carbon 23.06.2012 17:19
Carbon
PC s tonou SW neni atuciko na baterky kde dostanes radu vymen baterky, ale komplexny system a nemoze… poslední
MM.. 25.06.2012 18:07
MM..

To je rada jak z III. cenový zahulený putiky, kde je každej prezidentem. Takové to vaše plácání nechápu. Jak tyhle vaše štěky někdo může brát jako radu. Promiňte, ale opravdu se nemohu vyjádřit jinak. Je tu naprostá většina laiků, kteří tápou a potřebují ucelenější souhrnou radu a ne pár slov v pár řádcích bez ladu a skladu.

PC s tonou SW neni atuciko na baterky kde dostanes radu vymen baterky, ale komplexny system a nemozes dostat ziadnu "ucelenější souhrnou radu". Ked to chces vyriesit budes muset spolupracovat a testovat rozne napady. Alebo to nevyriesis a odnes PC do zberneho dvoru elektroodpadu a kup si auticko na baterky.
Vseobecne ak nepomohol starsi flashplayer tak napr. ak mas nejaky extra ovladac mysi tak odinstalovat, skontrolovat ze mas aktualny a spravny ovladac grafiky, skusil by som preinstalovat directx, a zakazovat veci po starte (tu radu si uz dostal a zrejme NEUROBIL). A nakoniec to co sa ti snazil naznacit brtnik MAS TO PRAVDEPODOBNE ZAVIRENE.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru