Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Outlook Express 6 - Ako importovať PST súbor?

Mám takýto problém:

Preinštaloval som Windows mamine na notebooku a snažil som sa vnútil Outlook Expressu jeho bývalú poštu. Pošta bola v tomto adresári:

C:\Documents and Settings\kolo\Local Settings\Data aplikací\Microsoft\Outlook\

Dokazuje to aj dĺžka súboru Outlook.pst, ktorý má okolo 50 MB. Lenže ja som sa snažil nainštalovať tam Outlook Express a Nie Outlook, čiže tak ako to mamina mala pôvodne, aby sa nesťažovala, že nepozná ten program. Ale čuduj sa svete, OE ukladá poštu sem:

C:\Documents and Settings\kolo\Local Settings\Data aplikací\Identities\{nezmyselné znaky}\Microsoft\Outlook Express\

Rozdiel je v tom, že predtým sa používal Outlook Express z WinXP SP0 alebo SP1 (nie som si istý, ale zrejme SP1) a ten ukladal poštu do hore uvedeného adresára do jediného súboru s príponou PST, v ktorom sú obsiahnuté všetky zložky. Teraz sa to snaží ukladať poštu do doleuvedeného adresára a každá zložka je zvlášť v súbore. Každý má príponu DBX. Nainštalovaný systém je WinXP SP2 so záplatami do 2006/07 a Outlook Express 6. Aký OE bežal v starej inštalácii netuším.

No a moja otázka:

Akým programom to importovať tak, aby stará pošta bola použiteľná (stará je v jedinom súbore PST)? Nie je nutné, aby bola priamo v Outlook Express, ktorý som práve nainštaloval, ale musí byť použiteľná. Samozrejme import v Outlook Express dokázal importovať len DBX súbory (myslím pôvodné zo zálohy) a tam bola len jedna správa (tá uvítacia), čiže zjavne sa používal PST súbor. Thunderbird v mojom počítači zlyhal tiež, ale keď som inštaloval mamine Thunderbird (ešte na starý Windows), tak veselo naimportoval celú poštu, takže nejako to musí ísť. Žiaľ zálohy z kedysi nainštalovaného Thunderbirda použiť nemôžem, lebo mamina sa rozhodla aj naďalej používať Outlook Express a teda najnovšie maily jej v Thunderbirde chýbali. V krátkosti povedané, mám poštu v PST súbore a potrebujem ju naimportovať. Ak treba nainštalujem aj Outlook. Ale ak to nepomôže, tak to nemá zmysel. Mal niekto podobný problém a vyriešil ho? Vyskúšam ešte pohľadať u konkurencii, pretože tu som nenašiel nič. Ak nájdem, riešenie dám, aby bola poradňa bohatšia o ďalšie skúsenosti.

Presne tento istý problém mám ja:
http://zive.cz/poradna/SubChild.asp?Qst=302747

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny