Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Firefox - Ako dostať na panel ikonu na prepínanie obrazenia obľúbených položiek?

Mamine som spravil notebook a na druhý deň tam už naskakovala v IE nejaká stránka o napadnutí spyware, hoci vlastne poriadne s tým ani nerobila, tak som jej tam hodil Firefox. Všetko by bolo v poriadku, len už som nešťastný z toho, že ona chce na paneli hviezdičku (prepínač bočného panelu oblúbených položiek). Existuje nejaké rozšírenie pre Firefox, čo to tam dá? V nastaveniach som to nenašiel.

Předmět Autor Datum
viem ze existuje nejake rozsirenia look like IE, ale neviem ci sa tam riesi aj toto. ale vsak ty si…
IgorK 08.08.2006 19:37
IgorK
Keby to bolo také jednoduché. Nemám zdroják (raz som ho ťahal a v polovici mi to zdochlo). Okrem toh…
msx. 08.08.2006 19:44
msx.
Zobraziť / Panely s nástrojmi / Prispôsobiť... a potiahnuť ikonu Záložky na hlavný panel. V téme Int…
los 08.08.2006 19:45
los
Pro záložky existuje jiná ikonka a není problém ji přidat na panel. [bookmark.png] Nebo to fakt mus…
host 08.08.2006 19:48
host
Nemusí to byť hviezdička, mne išlo o ikonu, ale aby každý pochopil o čom hovorím, spomenul som hviez… poslední
msx. 08.08.2006 19:53
msx.

Keby to bolo také jednoduché. Nemám zdroják (raz som ho ťahal a v polovici mi to zdochlo). Okrem toho ešte nemám skúsenosti s kompiláciou takýchto vecí (nebolo by od veci to skúsiť). Tá ikona tam chýba. Pre mňa za mňa, keby tam bolo aj auto, ale nie je tam žiaľ nič. Pozriem to rozšírenie. www.mozilla.sk sklamalo, idem na CZ a COM doménu.

Nemusí to byť hviezdička, mne išlo o ikonu, ale aby každý pochopil o čom hovorím, spomenul som hviezdičku. Ikonu som pridal, ako mi to tu jeden z vás napísal, ďakujem. A hádam už môžem pokojne spávať. Mamine tam len toto jediné chýbalo. Ja som si vzhľad FF nikdy neupravoval a ani ma nenapadlo, že taká funkcia tam je. Hľadal som to v nastaveniach a potom v rozšíreniach na webe a nikde nič. ĎAkujem za pomoc, vyriešené.

Edit: Dočasne som ju už učil na Ctrl+B.:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru