Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomalá rychlost wifi připojení

připisuješ tu reakci blbě, tady se ti vetřel nějaký jencek co somruje ovladače, vlákno tak nedává smysl.

máš acer - to zrovna nejde označit že víš co děláš.
1. hrátky s omezením routeru na mac adresu nepředpokládám, to by ses nepřipojil vůbec. jenže ty se ani neotěžuješ na takový dotaz odpovědět a zkontrolovat, jestli si někdo hrál jinými pravidly v routeru (qos, bandwidth control).
2. acer nastavuje wifi u svých shitů na usa region, což neodpovídá naší normě (nejspíš přednastaveno v routeru). opět se neobtěžuješ odpovídat - region cz/13kanálů, šířka 20mhz.
3. podle bratrovy rychlosti připojení máte slabý signál pro "wifi-g" - jenže 11mbit dostává soused z mého routeru přes 2 zdi a panelákový strop. pokud nebydlíte v železobetonovém krytu, je něco s routerem úplně špatně. kolik let ho pečete na půdě, jakou teplotu má jeho napájecí adaptér? router má krátkou 2 db anténku?
4. co je to za tajný typ routeru*, proč nemá n-normu a 2 pořádné antény, když všichni preferujete nejpitomější způsob připojení = wifi?
5. proč ten router není někde blízko tiskárny/stolního pc, kde se dá využít rychlejší lan připojení, a odlehčí se tak přetíženému wifi (half-duplex režim pro domluvu pouze s jediným krámem)?

*) pro zajímavost: jaký je přesný typ routeru, cos zkoušel u kámoše?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny