Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno BOOTMGR is missing – Windows 7

Dobrý den, dnes ráno jsem s úsměvem vstal, zapnul pc a úsměv se pomalu vytratil. Vyskočila na mne stará dobrá hláška „BOOTMGR is missing“. Již několikrát jsem se s tím trápil a reinstaloval kvůli tomu Windows.

Windows šel korektně spustit až na klasickou uživatelskou plochu pouze tak, že jsem dal instalační DVD do mechaniky a nespouštěl opravu ani nemačkal jakoukoliv klávesu při bootování = Windows 7 sám nastartoval bez jakéhokoliv vměšování. Jamile jsem ale DVD vyndal, tak při bootování se zobrazila opět „BOOTMGR is missing“

Zkoušel jsem to klasicky opravit přes vložené instalační DVD = Možnosti obnovení systému/oprava spouštění systému. Nakonec jsem si myslel, že jsem to opravil přes nastavení Hard Disk Boot Prioroty v Biosu a HDD s Windows 7 jsem posunul na 1. místo. Dnes jsem znova zapnul pc a znovu ta hláška. Podíval jsem se do Biosu do sekce Hard Disk Boot Priority a HDD tam ani nebyl! Tak jsem znovu restartoval pc a nechal DVD v mechanice a tentokrát tam HDD byl. Tak nevím, zda je HDD špatný nebo zda se mi něco hádá.

Lze to nějak zjistit?

* Jinak jsem to sepsal zde: http://mrpierc.jecool.net/blog/bootmgr-is-missing- windows-7-reseni (není myšleno jak reklama na blog, ale pro souvislost)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny