Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejlepsi PDA

To je on. Podle toho, co jsem zjistil, je to ted asi nejvykonnejsi masina na trhu; pritom je skvele mala a lehka (o dost mensi a lehci, nez byl Loox 720).
Proti 720 chybi akorat fotak (ten byl ale nepouzitelnej) a CF-slot (to je skoda, ale na druhou stranu je pravda, ze jsem ho za posledni rok ani jednou nepouzil).
Naopak ma navic rychlejsi CPU (624MHz), rychly WiFi (802.11 b/g - to je vyborny, konecne budu moct doma vypnout "B"), pak tu GPSku (SiRF STAR III - sice externi je imho vzdycky lepsi, ale uvidime) a udajne jeste lepsi displej (taky uvidime). Taky ma hned v zakladu A2DP - to je prijemna vec. Ani cena neni spatna - napriklad u celkem seriozniho Cybexu ho maji za 11000,- bez dph a privezou ho domu do 24h.

Uvazoval jsem o Qtek 9000 (HTC Universal), ale nenasel jsem, kde to vyzkouset - a odradily me recenze, kde pisou, jak je to zoufale pomaly, ze ma mizernej tmavej displej, atd. Navic ty rozmery a vaha.

Vyzkousel jsem i N9500, ale to se neda v pouzitelnosti srovnavat.. je to proste jenom trochu vylepsenej telefon.

K T830 jsem se fyzicky nedostal, ale tam se bojim hlavne (ne)kompatibility aplikaci s rozlisenim 240x240 - spatne se to predem zjistuje. A pak - podle recenzi ten displej i bez ohledu na rozliseni bohuzel za moc nestoji. A koneckoncu na tom kazdej den docela casto internetuju, to je hlavni duvod pro VGA.

X51v je dobrej a vykonnej, ale N560 jsem vyhodnotil jako stejne vykonnej a lepsi.

Jeste kdyby byla nejaka moznost dostat ven to video... ale s tim se asi bez CF slotu budu muset rozloucit.


P.S. jestli vite o nejakym duvodu proc nebrat N560 nebo si vzpomenete na neco lepsiho, tak to sem rychle napiste!;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny