Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Místní disk a ostatní disky

Dobrý den,
chtěl bych se co nejstručněji zeptat na mé disky a řešení...
Mám Místní disk (C), tedy hlavní disk, který má kapacitu jen 39 GB a Místní disk (D) (není hlavní) - který má kapacitu 140 GB.
Proto se chci zeptat, zda by nešlo udělat to, abych měl místní disk větší. To by ale poté bylo asi potřeba přeinstalování systému, že?
Nevím, proč to tak je, ale já mám na tom místním disku (D) (140 GB) veškeré data - to jsou fotky, hudba, dokumenty, film atd... Ovšem pokud stahuji film, je jasné, že se to ukládá nejdříve na ten hlavní (C) místní disk. To je práce nevíc, že soubory pak musím stejně přemístit na disk D.

Po celou dobu mi to nevadilo, ale 39GB na instalované sobory mi přestává stačit. Chci se tedy zeptat, jak to udělat, abych si hlavní místní disk C zvětšil a jak se to vůbec nastavuje?

Plánuji stejně přeinstalování celého systému a koupení nového dalšího disku 1000 GB - mohl bych tedy použít pak všechny disky, z toho by byl hlavní disk třeba ten nově koupený (1000GB) a nebo že bych si koupil ten 1000 GB jako vedlejší na fotky atd... a jako hlavní bych si koupil třeba 500 GB -
Jak poté tedy nastavit, aby se jednalo třeba s jedním o hlavní (C) místní disk a ten druhý jako vedlejší (D,E...) disk...

Snad to pochopíte, děkuji moc :-)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny