Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak odinstalovat Google toolbar?

Acer One - bazmek s 1GHz CPU, 1GB RAM, WinXPhome.
Je neuvěřitelně pomalý. Domnívám se že to způsobuje Google toolbar. Počátek zpomalení se podle uživatele shoduje s dobou instalace nové verze Avastu.

S velkou trpělivostí mohu otevřít Přidat a odebrat programy, jenže je to tak pomalé, že se mi během cca 15-ti minut seznam programů neukáže.

Pokud to spustím v nouzovém režimu, jsou Win rychlejší. Při pokusu o odinstalaci se spustí IE s nějakou google stránkou, jenže není připojený, tak to zase ztuhne.( zase jsem vydržel tak 15 min.)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
na odinstalaci urcite nemusi byt pripojeny, takze si ho uz asi odinstaloval, stranka je urcite len n… nový
MM.. 23.07.2012 11:13
MM..
btw ten google toolbar sa da odinstalit aj zo samotneho toolbaru v IE http://support.google.com/tool… poslední
MM.. 23.07.2012 11:16
MM..

na odinstalaci urcite nemusi byt pripojeny, takze si ho uz asi odinstaloval, stranka je urcite len nejaka otrava typu nakliknite nam dovod preco ste odinstalovali nas super skvely otravovac. Pripadne si vsimas/skopirujes to URL a zadas ho v normalnom rezime ze co to zobrazi
Tvoj problem moze byt samotny avast (uplne odinstalit vsetko co sa tyka avastu a aj pripadne dalsie AV) alebo moze tam byt trebars aj vadny disk alebo poskodeny filesystem alebo poskodene registry alebo ine veci, pricin to moze mat nekonecne vela.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru