Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Omezené připojení wifi u W7

Vo vasom pripade ma kazdy vstup na karte schopnost prijimat aj vysielat.
To ale nic nemeni na tom, ze ak sa chcete hrat so zosilovacmi je nutne pouzivat 3 zosilovace s rovnakymi parametrami. Rozdiely v signaloch z anten vie hardware vykorigovat sam ak niesu prilis velke. Najnovsie sa to pocita v specializovanom MIMO procesore pomocou matematickych operacii. Ak zmenite urovnove parametre na niektorom vstupe a to vyrazne, zmenite tym aj podmienky pre spravnu korekciu signalu, cim paradoxne urobite kartu menej pouzitelnou v oblastiach s malo kvalitnym signalom.
Mimo toho pri ext.zosilovacoch existuje jedna nie celkom nezanedbatelna vec o ktorej sa nikde nedocitate pokial nieste navrhar elektronickych systemov.
Je nim prepinaci cas z prijmu na vysielanie a naopak, ktory musi byt minimalne rovnaky, alebo nizsi ako je ten, ktory sa pouziva na karte. Hodnota sa udava v mikrosekundach.
Prisposobenie prepinacich casov sa da ladit vo firmware karty. To by ste musel zajst ale velmi hlboko do znalosti fungovania hardware.
Po tejto zasadnej veci nasleduju ostatne parametre z ktorych je velmi vyznamny zakladny sum zosilovaca, ktory ak je vyssi ako ma karta, tak sa to chova ako zhorsovac signalu a nie vylepsovac.
Ono sa nie nadarmo hovori, ze najlepsim zosilovacom je antena.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny