Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Flash nejde smazat ani naformátovat

kdyby tvé tvrzení mělo aspoň stopy logiky, kde by se potom braly ty stovky tazatatelů, dokola řešících už nečitelnou nebo nesmazatelnou flashku. ano, všichni jsou to neodpojovači, záleží jen na štěstí, kdy jim flashka chcípne.
je lhostejné jak ne/odpojuješ flashku ty, ale proč nutíš tazatelům, kteří si flashku zničili, že jim to nedodešlo? kde je tvá logika?
windows 7 cachují všechno, výpis využití paměti máš. pokud mezi svými flashkami máš některou s indikační ledkou, dívej se že ještě dokončuje zápis, když už windows hlásí odpojeno. správný záznam paměťové buňky na flashce je dán jen nábojem pod mos kanálem, který musí zůstat správně nastaven bez přitomnosti napájení. kvůli rychlosti flash paměti se přitom přepisuje celá stránka, neadresují se postupně jednotlivé bity paměti.
co si myslíš, že se stane se souborovým systémem na flashce, když ji vytáhneš před dokončením kopírování z cache v operační paměti, a kdy řadič na flashce bez napájení ani nedokončí zápis (optimalizaci rozmístění s ohledem na životnost, záznam do registrů o počtu použití)?

ale co chtít po někom, kdo si plete připojení a odpojení flashky, a plete si záznam na flash- a magnetická média.
že si někdo takový plete i rok příspěvku a češtinu s prasečákem, to už je jeho vizitka.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny