Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pozor na inkoustové tiskárny od Canonu

Co chcete za 60-100e? Do jedneho ste obycajni skrblici, vsetci. Vyrobca ma akoze zit z coho? Ekonomika nebude fungovat, ked kazdy vyrobok vydrzi 10-20 rokov. To by vyrobcovia potrebovali dalsie 3 planety zakaznikov, aby si zachovali prijmy a mali komu predavat pokym ubehne tych 10-20r.

Ano, preto stoja tlaciarne bagatel a clovek to zaplati kupovanim spotrebaku. Keby to bolo ako v 90-tych rokoch, ked stala najlacnejsia atramentka v hrubom prepocte 200eur a laserovka 1000eur, tak aj kvalita tlaciarni by samozrejme bola niekde inde rovnako, ako v tych casoch. Ale to by zase kazdy reval ake je to strasne drahe a co ja viem co.

Ale samozrejme by siel do prdele vyrobca a jeho prijmy, ako som napisal vyssie. Pretoze trh by sa nasytil a dalej bude predavat komu a zit z coho, ked nebude mat prijmy? Lebo jeho tlaciarne vydrzia 10-20r. Nikto normalny to logicky vyrabat takto nebude.

Takze zacnite rozmyslat a ked uz chcete setrit, prestante chlastat v krcmach po veceroch a fajcit. Hned budete mat $$ aj na 4 tlaciarne.

Je fuk ci canon, epson, hp alebo brother, kazdy ma taketo kurvitka a prejavia sa skor ci neskor.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny