Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pozor na inkoustové tiskárny od Canonu

Spotřebák byly u mě tiskárny Lexmark. Tisk neměli sice zrovna levný a zvlášť kvalitní, dali se ale pořídit nové za pár kč a když se tisklo na refily a nenáročné věci, nešlo si stěžovat. Ta Canonka nebyla zrovna nejlevnější, díky tomu, že podporovala i síťové připojení, konkrétně LAN a ani dnes se taková tiskárna nedá koupit pod 3000kč. S tím Epsonem jste mě lidi taky nepotěšili.
Je mě sice dobře známo, jak rákosníci dbají na kvalitu a není pro ně problém ani 50 a více procentní zmetkovost, ale zase vás tím doslova zasypou za pár kč za kus. Nicméně ve finále, vás těch pár funkčních kusů z toho množství vyjde pěkně draho. Jak to tak čtu, tak se dnes ze šrotovosti i u lepších značek stává jakási norma a všechny to nechává v klidu, není tady lidi něco špatně? Koukám, že s takovou můžeme být ještě rádi, že je v ČR záruční doba 2 roky a ne rok. To bychom tiskárny mohli kupovat taky co rok. No nic tohle mě přesvědčilo, že multifunkční inkoustová tiskárna je dnes naprostá blbost a pořeším to jinak, zainvestuji do zvlášť skeneru a na ojedinělej barevný tisk nějakej inkoust do 1000kč a bude pokoj, protože po 2 letech opravdu nebudu zase investovat další finance do multifunkční tiskárny, kde nepůjde ani skener.

P.S. Problém u inkoustovek nastává, pokud se nečistí trysky, které se rády ucpávají, to je pravda. Canonka to ale dělá automaticky po každém zapnutí, i když to tisk poněkud prodraží, tak tady problém nebude.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny