Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nepříjemné pravidelné zasekávání počítače

Ahoj všem,

tak jsem tedy pomoci services.msc zkontroloval, co za neužitečný balast mi zpomaluje PC a to, o čem sem věděl, k čemu slouží a co nepotřebuju, jsem dal na "Ručně". Ostatní jsem raději nechal tak jak je. Ten indexing service jsem už měl nastavený na Ručně předtím.

Potom jsem kontroloval teploty, na bedně od PC mám takový display, který ukazuje teploty různých komponentů, něco jako zabudované teploměry... Ta case sice byla o pár stovek dražší, ale docela se mi to vyplatí. Nakonec jsem zjistil, že teploty jsou v normě, ale větráček u grafické karty se netočil dost rychle, tak jsem to očistil od prachu a už to jede (zrychlila se mi grafika ve hrách, už to tak nelaguje).

Zatím jsem tcpview nezkoušel, jednoduše jsem to vyřešil tak, že jsem se odpojil od internetu... Žádnou změnu v tom sekání ani rychlosti jsem nezaznamenal.

Řešení přišlo až pak:
Potom jsem tedy hledal dál, na internetu jsem našel, že to občas může způsobovat to, že se řadiče nastaví do PIO módu - a ano, opravdu tam byl PIO, takže jsem je odinstaloval a nechal wokna ať si je nainstalují zpět. Je tam teď to ultra-DMA 5, ale bojím se, že po 3-4 restartech PC se znovu nastaví samo to PIO, jak to má ve zvyku.

No, sekání ustalo. Ale na jak dlouho?

Díky moc všem za čas a odpovědi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny