Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chyba skriptu

Na PC s WinXP Home mám nainstalovánu nechvalně známou encyklopedii Diderot 2002. Vyhledávání hesel je v pořádku, ale když se pokusím nalezený pojem odkliknout pro další informace, vyhodí to mi následující chybu:

http://img301.imageshack.us/img301/5729/errorfi1.jp g

Předpokládám, že to bude vinou nekompatibility IE, určeného pro Diderota a stávajícího na XP. Existuje nějaká možnost to napravit?

Předmět Autor Datum
To záleží podľa toho, čo je na tom riadku, kde to hlási chybu. Možno stačí zmeniť nastavenie zabezpe…
los 18.08.2006 08:53
los
S problémem nejsi sám... Pokud vím, tak Diderot nefungoval pod IE 6.0, Diderot snad na to vydal opr…
host 18.08.2006 09:16
host
Jestli je to tak, tak by bylo dobré zkusit to přes statší IE -> tedy developer pack pro web tvurce:…
AZOR 18.08.2006 12:53
AZOR
vygugluj si "Diderot patch" - hned první odkaz
viva 18.08.2006 13:19
viva
Přátelé díky všem, jinak všechny ty patche dostupné na Internetu jsem použil hned po instalaci, i t… poslední
Paullus 18.08.2006 13:32
Paullus

S problémem nejsi sám...

Pokud vím, tak Diderot nefungoval pod IE 6.0, Diderot snad na to vydal opravný patch, než měsíc na to zkrachoval. Prověřovali to technici?? Myslím, že by to měli vědět všichni, kdo dál chtějí využívat Diderota.

S registraci naše registrované plné verze encyklopedie Diderot 2002 (tří CD z obchodu) se sice zatím ještě nevyskytly žádné problémy, neméně závažným problémem je ale to, že při vyhledávání (z rejstříku anebo fulltextové) Internet Explorer vyhodí následující chybové hlášení a vyhledávání se vůbec neuskuteční: Chyba skriptu aplikace Internet Explorer ! Ve skriptu na této stránce došlo k chybě. Řádek: 105; Znak: 1; Chyba: Byl očekáván příkaz.; Kód: 0; URL: doom://frames_workplace.php/heslo_list_mtl.inc.php ?_PG=hesla&typ=98&flt=&search=anuloid&inicgoto=anul oid; Chcete na této stránce i nadále spouštět skripty? Ano - Ne. Uvedený problém činí encyklopedie zcela nepoužitelnou, protože se nedá nic vyhledávat. Moc vděčný bych byl ra dobrou radu ohledně řešení tohoto problému. Patrně encyklopedie nespolupracuje s vyššími verzemi součástí Internet Exploreru 5.5 SP2. Uvedený problém zřejmě vznikl poté, že jsem si ze stránek Windows Update nainstaloval update ke součástí IE Virtual Machine, t.j. její vyšší verze než verze obsažená v Internet Exploreru 5.5 SP2 na prvním instalačním CD encyklopedie (nainstalována je podle systémových informací z Windows následující Verze Java VM: 5.5 3805.0). Pokusil jsem se také již obnovit IE 5.5 SP 2 ze zmíněného prvního CD encyklopedie, instalační program ale hlásí, že je již v počítači nainstalována vyšší verze než ta, kterou bych se chystal nainstalovat.

Přátelé díky všem,

jinak všechny ty patche dostupné na Internetu jsem použil hned po instalaci, i ty různé postupy popsané na stránce doporučené Vivou, ale chyba se mi projevuje pořád. Není nějak fatální, stačí ji jenom odkliknout a odkaz se mi spustí, ale stejně mi to vadí. Ne však natolik, abych zkoušel nainstalovat starý IE, to raději při hledání v encyklopedii budu sem tam zatínat zuby....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru